13 animale care au dat lovitura la capitolul genetică

Combinațiile de culori foarte originale care se regăsesc în natură sunt considerate mutații genetice. Dar trebuie să știm că ele nu sunt întotdeauna atât de relee sau de periculoase. Unele dintre ele au stat la baza unor opere de artă în adevăratul sens al cuvântului.

Pur și simplu, frumusețea izvorăște din ele și nouă ne este greu să ne oprim din admirarea lor. Spre exemplu, mai jos poți găsi o galerie cu poze în care au fost surprinse câteva animale foarte speciale și unice.

Aceasta cu siguranță nu este o simplă pasăre

loading...

Încă nu știu sigur dacă sunt o pisică blândă sau o felină de temut

Un bot care te duce puțin în eroare. E câine!

Câtă personalitate și ce frumusețe într-o singură pisică

Doamne, ce coadă superbă. Nu vezi așa ceva foarte des

Un piton care arată chiar bine

Un machiaj la modă? Cum să nu:

Ochii acestui câine te fac să vrei să-l atingi fără teamă

Oare e grasă sau doar una dintre cele mai pufoase pisici?

Ce ochi cameleonici și totuși frumoși

Acest șarpe s-a născut român

N-am mai văzut așa ceva!

Un pisoi plin de stil

Citeste si despre..

Cum arată casă Părintească a Simonei Halep

Simona Halep a strâns o adevărată avere din tenis, și-a construit mai multe vile, un hotel, dar stai să vezi unde locuia sportiva înainte! Casa părintească este plină de…

Simona Halep este din Constanța, iar casa în care locuia înainte cu părinții săi, este plină de medalii și trofee, pe care sportiva le-a strâns de-a lungul timpului.

Când nu este plecată în turnee, Simona Halep își petrece timpul acasă, alături de părinții ei care o iubesc enorm.

„A fost tot timpul un copil cuminte care nu ne-a creat niciodată probleme. Inițial am crezut că Nicu (n.r. fratele ei) va deveni sportivul familiei. Dar nu a fost așa. Simonei i-a plăcut de mică să joace tenis. În casă întindea pe hol cordonul de la halatul de baie și juca tenis împreună cu fratele ei. Când a mai crescut, obișnuia să iasă afară împreună cu băieții și să joace fotbal. Îi place să facă sport”, a dezvăluit mama Simonei Halep, scrie Wowbiz.

Pentru Simona Halep (24 de ani), “acasă” înseamnă Constanţa. Atât de mult îşi iubeşte oraşul în care s-a născut încât a construit acolo nu una, ci mai multe case, toate pentru a-şi asigura ei şi familiei ei confortul la care au visat întotdeauna. Cum numele Halep are acum o greutate foarte mare în toată România, e firesc că şi muncitorii aleşi pentru a ridica locuinţele sunt foarte serioşi.

Simona și-a construit o vilă, în imediata apropirere a casei părintești, unde a crescut ca Făt-Frumos în ultima perioadă. Casa este prevăzută cu demisol, parter și un etaj.

Dar aceasta nu este singura construcţie pe care o are Simona în Constanţa. Gard în gard cu casa părintească, familia Halep a înălţat un bloc cu două etaje.

Blocul e locuit, semn că, aşa cum spuneam, atunci când lucrează pentru o mare campioană constructorii chiar îşi dau silinţa. Iniţial, acest imobil s-ar fi vrut un bloc cu mai multe etaje, dar nu a primit autorizaţie din partea Comisiei de Urbanism din Constanţa.

Din păcate pentru Simona, ea nu-şi vede casele decât foarte puţin sau în fotografii, fiind mai tot timpul plecată din Constanţa. Acesta e doar unul dintre motivele pentru care, nu o dată, a şi recunoscut că Bucureştiul este casa ei “de serviciu” şi că în momentul în care se va retrage din activitate se va muta de tot în oraşul ei natal, Constanţa.

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More