15 femei înainte și după întâlnirea cu un stilist talentat

Aspectul exterior are un rol important în viața fiecărui om. Prima impresie este întotdeauna cea mai puternică, de aceea dacă vă prezentați necorespunzător, greșit sau pur și simplu sunteți nesigură de exteriorul dvs., atunci cei din jur vor observa imediat acest lucru.

Fiecare trebuie să-și găsească stilul său în viață, iar acestor femei le-a ajutat un stilist talentat – Constantin Bogomolov. Sunt niște femei obișnuite, la fel ca voi, nu modele.

Proiectul „Transformarea” este etapa finală a unui curs de lecții în baza programului lui Bogomolov „Image Design”. Sarcina absolventelor a fost să creeze o nouă imagine primelor lui cliente. Acestea s-au isprăvit de minune.

loading...

Admirați-le!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Vă doriți o asemenea schimbare de imagine?

Citeste si despre..

Este considerată drept cea mai frumoasă fetiță de pe glob iar cei care o văd nu-și pot lua ochii de la ea

Are doar șase ani, este rusoaică și este considerată deja „cea mai frumoasă” fetiță din lume, după ce a apărut în mai multe reclame din Rusia. Aspectul ei de păpușică a făcut celebră în întreaga lume, iar pe rețelele de socializare are sute de mii de admiratori.

Numele ei este Anastasia Knyazeva și, deși are doar șase ani, este model încadrat în categoria vârstei sale. Pe Internet, a devenit celebră și este admirată de peste 500.000 de persoane din întreaga lume. Tot mai multe persoane o consideră cea mai frumoasă fetiță.

Contul său de Instagram i-a fost deschis în 2015, de mama ei, care îi și administrează pagina online.

Are șase ani și este rusoaică

Anul trecut, Anastasia a devenit imaginea reprezentativă a unui brand luxos de modă în Rusia și nu este greu să ne imaginăm de ce. Naturalețea și puritatea copilei îi conferă o aură specială. Unii spun că este ca o păpușică vie.

Inițial, Thylane Blondeau fusese considerată cea mai frumoasă fetiță

Dar dacă v-ați lăsat cuceriți de micuța Anastasia, trebuie să o vedeți și pe mama superbă a acesteia, Anna, de la care se pare că a moștenit frumusețea radiantă. Anastasia moștenește frumusețea de la mama sa, Anna
Anastasya Knyazeva, în vârstă de şase ani, a ajuns faimoasă în mediul online graţie înfăţişării ei asemănătoare unei păpuşi Barbie, cu ochii albaştri şi părul lung.

Fetiţa, care este şi model pentru un brandul rusesc de îmbrăcăminte pentru copii, Chobi Kids, are peste 500.000 de fani pe contul său de Instagram, manageriat de mama ei, scrie Daily Mail.

Mama Anastasiei a început să posteze poze cu fetiţa ei pe când aceasta avea doar patru ani. De atunci micuţa a atras atenţia unor branduri de renume din Rusia precum Amoreco şi Kisabiano, pentru care a pozat în numeroase campanii publicitare.

Anastasya Knyazeva FOTO Instagram 

Anastasya Knyazeva FOTO Pinterest


Anastasya Knyazeva FOTO Pinterest

Micuţa rusoaică îi calcă astfel pe urme unei alte fetiţe model de origine franceză, Thylane Blondeau (16 ani în prezent), care a fost supranumită la rândul ei cea mai frumoasă fetiţă din lume în urmă cu 10 ani, pe când aceasta avea tot şase ani.

Thylane Blondeau la vârsta de şase ani FOTO Pinterest

În ciuda sprijinului enorm pe pagina oficială a Anastasiei, unii internauţi au criticat-o pe mama micuţei că a permis ca fata ei să devină model, să pozeze şi să poarte machiaj pentru diverse pictoriale de la o vârstă atât de fragedă.

O persoană a scris: „Aş vrea să ştiu cât de mult o machiază părinţii înainte de fiecare fotografie“.
Un alt internaut a comentat: „De ce nu zâmbeşte? Este un copil“, criticând faptul că părinţii o îndeamnă „să pozeze“ ca un model în loc să aibă o atitudine naturală, specifică vârstei ei.Micuţa Anastasya, la vârsta de 4 ani, alături de mama ei FOTO Instagram 

Acest lucru aminteşte de cazul unei alte fetiţe model, tot o rusoaică, Kristina Pimenova, care a stârnit şi mai multe controverse când a fost la rândul ei supranumită cea mai frumoasă fetiţă din lume, pe când avea doar nouă ani.

Modelul, în vârstă de 11 ani în prezent, a semnat un contract cu prestigioasa agenţie de modele americană LA Models. De asemenea, mama acesteia a fost aspru criticată în mediul online pentru pozele „provocatoare“ ale fiicei sale, din pictorialele de modă.

Kristina Pimenova FOTO Pinterest

În ciuda vârstei fragede, Kristina are deja o carieră de invidiat, apărând pe coperta revistelor „Vogue Bambini“, la vârsta de şapte ani, şi a fost, printre altele, imaginea brandurilor de renume Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani şi Benetton.

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More