5 idei de design interior pentru un buget redus. Afla cum poți crea efecte spectaculoase în orice cămin

5 Idei De Design Interior Pentru Un Buget Redus. Afla Cum Poți Crea Efecte Spectaculoase în Orice Cămin

Dacă ai vrea să-ți renovezi locuința sau măcar să-i actualizezi designul, dar ai un buget limitat, poți să-ți îndeplinești scopul apelând la câteva trucuri accesibile, dar de mare efect. Optează pentru un stil minimalist și încăperile vor părea automat mai mari și mai luminoase. Apoi, alege doar câteva piese decorative care să fie un punct de atracție în orice încăpere și nu vei mai avea nevoie să înlocuiești fiecare piesă de mobilier pentru a obține un cu totul alt look. 

 

Ce trucuri folosesc designerii de interior pentru o renovare cu buget redus și cum să le adaptezi în propria casă

 

  1. Reîmprospătează vopseaua. 

E cea mai bună cale de a schimba aspectul oricărei  încăperi, în bine. Camera va arăta ca nouă, chiar dacă majoritatea pieselor de mobilier sunt mai degrabă vintage. Dacă te ocupi chiar tu de proiect și înveți să zugrăvești ca un profesionist, bătălia redecorării cu buget limitat e pe jumătate câștigată.

 

  1. Pentru ca spațiul de care dispui să arate elegant și omogen, alege înainte de toate paleta coloristică potrivită. 

Nu e cazul să începi de la 0 și nu e nevoie să renunți la piesele de mobilier pe care le ai deja, dacă acestea arată bine. Trebuie doar să vezi ce culori predomină în casă și să grupezi obiectele decorative în funcție de acestea. Dacă, în living, articolele cele mai voluminoase sunt gri și albastre, dar ai și un scaun roșu, mută scaunul într-o altă încăpere, unde s-ar armoniza mai bine cu paleta existentă.

 

  1. Caută promoții la articole pentru casa ta, potrivite pentru stilul pe care l-ai ales, iar dacă vrei să adaugi câteva piese noi, pe Homelux.ro găsești balansoare suspendate sau tapițate, ori seturi de mobilier care îți vor înfrumuseța casa și-ți vor folosi multă vreme de-acum încolo.

 

Apreciază pentru mai multe informații utile !

  1. Cumpără câteva plante agățătoare și plasează-le strategic, pe mobilier, în jurul oglinzii sau în colțurile încăperilor. 

Astfel, vei crea cadre naturale și vei aduce o pată de culoare în orice punct al căminului, în același timp. În plus, verdele plantelor are un efect relaxant dovedit și te va face să te simți ca într-o oază de natură în propria casă. 

 

  1. Înrămează pozele tale preferate și etalează-le cu mândrie în fiecare cameră. 

E cea mai bună cale de a infuza personalitate în spațiul pe care-l locuiești, fără să investești sume importante de bani în piese de artă care-ți plac, dar care-ți depășesc momentan bugetul. În plus, ar fi păcat să păstrezi instantaneele favorite ascunse undeva, într-un folder de pe laptop.

 

Prin acești câțiva pași, îi vei da un nou aer locuinței tale. Nu e nevoie să aștepți momentul potrivit pentru a-ți face casa și viața mai plăcută. Trebuie doar să-i aloci puțin timp și o doză de creativitate proiectului tău de home improvement. Apoi, vei fi pregătit să-ți chemi prietenii în vizită oricând și poate chiar să-i impresionezi cu noul decor al casei tale.

 

__________

 

Sursă foto: Shutterstock.com

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !