5 Tigani au primit o bătaie SORĂ CU MOARTEA la ROMA de la un japonez campion la Ju Jitzu. Voiau sa-l jefuiasca

Intr-un articol postat pe un site italian se susține că la Roma a avut loc o altercație cu rezultat neașteptat după ce cinci tâlhari rromi au atacat un japonez.

Astfel, news24roma.com scrie ca: ”Cinci huligani romi au vrut să jefuiască un japonez aflat în vacanţă la Roma”.

”Ei nu ştiau, însă, că era campion la Ju Jitzu, aşa că trei dintre atacatori au ajuns la spital, în stare foarte gravă”, relatează site-ul italian.

Zicala „nu ştii niciodată peste cine dai” a devenit realitate la Roma, vineri, în apropierea gării Termini. Campionul Japoniei la Ju Jitzu, Yoshihiko Kamo, se bucura de vacanţa la Roma şi se plimba liniştit, împreună cu soţia, când s-a trezit înconjurat de cinci romi, relatează site-ul italian news24roma.com. Se pare că aceştia i-au cerut luptătorului borseta în care avea portofelul plin, geanta soţiei şi telefoanele.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se văd cei cinci romi înconjurând cuplul, iar unul dintre ei, cel mai solid, îl confruntă agresiv pe japonez. Acesta stă nemişcat câteva clipe, până când unul dintre romi încearcă să-i smulgă poşeta soţiei, care se dezechilibrează şi aproape cade.

În acel moment, campionul de Ju Jitzu început să se rotească şi să sară dintr-o parte în alta ca şi cum ar fi fost pe arcuri, împrăştiind lovituri puternice în toţi cei cinci romi. Doi dintre agresori au reuşit să fugă. Ceilalţi trei, însă, au ajuns la serviciul de urgenţe al Policlinicii Umberto, iar prognosticul medicilor este rezervat.

Japonezul a fost arestat, deocamdată, pentru vătămare corporală gravă.

Informația este însă contestată de unii bloggeri italieni care și-au exprimat îndoiala cu privire la autenticitatea evenimentului relatat de sursa citata.Unul dintre aceștia, David Puente, remarcă faptul că numele citat este identic cu numele ambasadorului Japoniei in Emiratele Arabe Unite care este specialit in Jiu-jitsu.

Cei care contesta autenticitatea informației susțin că, dacă era implicat un membru al corpului diplomatic, știrea exloda pe marile publicații itaiene. Momentan marile site-uri de știri din Italia nu vin cu informații despre acest incident.

CITEȘTE ȘI