9 femei din România sunt cele mai căutate de Interpol. Distribuie, asa putem ajuta Politia sa le prinda cat mai repede pe aceste traficante de droguri si MINORI

Acestea sunt cele mai căutate femei de naţionalitate română pe site-ul Interpolului. Ele sunt acuzate de la trafic droguri, la proxenetism sau trafic de minori.

Sandu Alina (42 ani) căutată pentru constituirea unui grup criminal organizat, trafic de droguri cu risc ridicat şi finanțarea traficului de droguri.
 

Sandu Alina (foto Interpol)

Hana Haim Shlain (28 de ani) a „pus” de o grupare infracţională la malul mării, alături de soţul ei, Arpad Tivadar Shlain, fiind acuzată de trafic de minori. A fost condamnată la 5 ani cu executare.

Hana Haim Shlain (foto Interpol)

Mariana Aura Mihai (32 de ani) a fost condamnată la 6 ani şi 8 luni închisoare în dosarul ,,Autobuzul“ judecat la Tribunalul Timiş. Mihai Mariana Aura făcea parte dintr-o reţea de traficanţi de heroină. Bucureşteanca se sustrage executării pedepsei, fiind dată în urmărire internaţională.

Mariana Aura Mihai (foto Interpol)

Mihaela Florentina Lupu (42 de ani), cunoscută şi sub numele de ,,Pisica“, este căutată de autorități pentru că, alături de fratele său Vasile, a pus la punct un adevărat imperiu al sexului. Aceasta se face vinovată de săvârşirea infracţiunilor de proxenetism în formă agravantă şi trafic de persoane. Timp de 14 ani, în perioada 1995-2009, Mihaela şi Vasile au racolat, au îndemnat şi au constrâns la practicarea prostituţiei – în Turcia, apoi în Spania – cel puţin opt brăilence, din care două minore în vârstă de 17 ani.

Mihaela Florentina Lupu (foto Interpol)

Darada Florina Borcuţean-Pop (29 de ani) este căutată după ce, alături de soţul ei –  Lazăr Dumitru Pop-Borcuţeanu – a intrat într-o filiera de traficanţi de droguri care acţiona atât în ţară, cât şi în străinătate. Băimăreanca  se ocupa de siguranţa transportului stupefiantelor. Cu toate că gruparea a fost destructurată de către poliţiştii de la Crimă Organizată, Florina şi soţul ei au scăpat.

Emanuela Fayaleh (50 de ani), cunoscută cu ultimul domiciliu în Iaşi,  este dată în urmărire internaţională din 2001 după ce a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru înşelăciune. Aceasta ar fi înșelat mai multe firme şi ar fi creat un prejudiciu de 300.000 de lei

Emanuela Fayaleh (foto Interpol)

Maria Simoc (I46 de ani) este acuzată că a înfiinţat o grupare specializată în traficul de droguri, fiind căutată de autorităţile române.

Maria Simoc (foto Interpol)

Rodica Alexandru (55 de ani) este acuzată de trafic de persoane şi proxenetism.

Rodica Alexandru (foto Interpol)

Maria Tănase (38 de ani) este acuzată de complicitate la lipsire de libertate.

(foto Interpol)

CITEȘTE ȘI