Iti mai amintesti de ea? Ce s-a ales de Raluca Arvat, la 3 ani dupa ce a plecat de la PRO TV. Transformarea e bulversanta. Treci pe langa ea pe strada si n-o mai recunosti:

O gramada de ani a fost vedeta stirilor de sport de la ProTV!

Raluca Arvat s-a retras insa de la pupitrul acestora in urma cu trei ani, dupa o ultima perioada in care a fost una dintre cele mai indragite vedete ale postului din Pache Protopopescu.

Ce face acum si cum arata prima femeie de la o televiziune care a prezentat stiri de sport?

Raluca lucreaza la televiziunea nationala, are un look nou si poarta ochelari de vedere!

Raluca Arvat a reusit sa-si impuna semnatura proprie inclusiv in privinta stilului vestimentar, stirista fiind usor de recunoscut in peisajul media de atunci datorita tunsorilor sale nonconformiste

. Stylingul ei asimetric si coafurile cu tepi erau inconfundabile, la fel si zambetul brunetei. Imaginea Ralucai Arvat era asociata de multa vreme cu stirile din sport cand a decis sa paraseasca trustul din Pache Protopopescu, pentru a se muta la TVR2.

Acolo a ales sa prezinte subiecte generaliste, in cadrul principalului jurnal de stiri. Vedeta a surprins atunci, insa si-a explicat alegerea ulterior, intr-un interviu pentru adevarul.ro, in care povestea ca viata ei s-a schimbat cu totul, scrie viva.ro.

„M-am intors la prima mea dragoste”

CITEȘTE ȘI