Tavi Clonda, prima declarație despre cel de-al treilea copil. Este Gabriela Cristea însărcinată din nou?

Tavi Clonda a făcut prima declarație despre cel de-al treilea copil al cuplului. Artistul ne-a pus pe gânduri, iar acum ne întrebăm dacă Gabriela Cristea este însărcinată din nou.

  • Tavi Clonda, prima declarație despre cel de-al treilea copil.
  • Gabriela Cristea din nou însărcinată?

După ce Gabriela Cristea a mărturisit pe Instagram că mezina familiei a întâmpinat probleme noaptea trecută, din cauza apariției măseluțelor, acum soțul vedetei face primele declarații despre noaptea albă din familia lor.

”Îi ies măseluțele, mai multe odată și e haos o perioadă, nu știu cât o va ține. Nu a dormit și a plâns, desi ea este foarte cuminte. Și nu știam ce are, că nu a avut temperatură, nu nimic”, a mărturisit Tavi Clonda, într-un interviu pentru Antena Stars.

Tavi Clonda, prima declarație despre cel de-al treilea copil

Ulterior, artistul a spus că la primul copil au fost foarte panicați de orice mică problemă apărută, însă acum lucrurile sunt puțin mai liniștite, pentru că știu cu ce se ”mănâncă meseria de părinte”.

”La primul copil ești mai grijuliu, la al doilea, știi cum e, nu mai ești așa grijuliu, iar pe al treilea îl lași să crească singur”, a spus Tavi.

După această afirmație, Tavi Clonda a fost întrebat dacă el și Gabriela Cristea își mai doresc un copil. Răspunsul artistului nu a întârziat să apară, dar, din păcate, nu ne-a adus niciun motiv de sărbătoare.

”Nu, că nu mai putem deocamdată, nu avem planuri pentru al treilea copil”, a mărturisit soțul Gabrielei Cristei.

Artistul ne-a lăsat totuși o speranță, căci a menționat că deocamdată nu își mai doresc un copil, ceea ce înseamnă că viitorul poate aduce schimbări în familia lor.

CITEȘTE ȘI