A băut un pahar de zeamă de varză în fiecare zi timp de o săptămână! Iată ce s-a întâmplat cu ea… Moarea, leacul din butoi

Acrești ciorba cu zeamă de varză? Foarte bine faci.

Nu strică nici să bei câte un pahar cu zeamă de varză pe zi. Aceasta are un conținut ridicat în minerale – mai ales calciu și zinc.

De aceea, este produsul perfect pentru această perioadă din an.

Imunitate imbatabilă la îmbolnăviri.

Zeama de varză este foarte bună pentru a crește imunitatea și pentru a trata răgușeala, tusea uscată și durerile în piept cauzate de guturai sau bronșită.

Amestecă o parte egală de moare cu o parte de apă plată ușor încălzită.

Bea câte o cană de lichid călduț, de două-trei ori pe zi. Pentru gastrită cu aciditate scăzută, bea zilnic moare încălzită, înainte de masa de dimineață și cea de seară.

Pentru buna funcționare a ficatului și detoxifierea lui, bea moare în cantitate de 100 ml de trei ori pe zi, între mese, timp de câteva luni.

Citeste si:

Pietrele la bilă sau rinichi și giardia se tratează cu câte 150 ml de zeamă de varză băută de trei ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de masă.

Tratamentul se ține timp de două-trei săptămâni.

Se poate repeta după șapte zile de pauză. Persoanele hipertensive nu ar trebui să bea mai mult de un pahar de 250 ml de moare pe zi. În același timp, ar trebui să reducă aportul de sare din alimentație.

O femeie din Marea Britanie a crezut că îi pică cerul în cap, când a mers la un control de rutină și a aflat că are cancer.

Recomandam sa citesti si: O, Doamne! Femeia asta are deja 19 copii și e din nou însărcinată! Uite cum arată mama care a șocat lumea întreagă

Deoarece nu avea încredere în medicină, britanica a cerut ajutor și sfaturi de la prieteni și rude, ca să se trateze cu ajutorul produselor naturale.

O mătușă i-a vorbit despre efectele miraculoase ale verzei acre, așa că a decis să bea zilnic zeamă de varză acră să vadă ce se întâmplă.

Timp de o lună ea a băut în fiecare dimineață această băutură. Apoi a putut observa să pielea ei arată mai tânără, nu mai avea stări nervoase sau pierderi de memorie, scrie bewoman.ro.

Aceasta s-a dus din nou la un control, iar medicul a rămas surprins de evoluția ei. Boala dăduse înapoi, iar stare ei de sănătate se îmbunătățise considerabil.

CITEȘTE ȘI