A cedat! Gheorghe Dincă, declarații cumplite despre Luiza Melencu:

Din momentul în care a fost arestat, Gheorghe Dincă a refuzat să ofere prea multe detalii despre soarta celor două adolescente dispărute din Caracal. Acum, însă,Dincă a făcut noi dezvălurii despre Luiza Melencu

În lunile petrecute în arest, Gheorghe Dincă a vorbit cu mai mulți colegi despre cazul Caracal. Dacă în urmă cu câteva luni spunea că „Numai eu și Dumnezeu știm unde se află”, surse din anchetă, citate de wowbiz, au dezvăluit că Dincă a început să dea detalii despre Luiza Melencu.

„Nu va fi găsită niciodată! Va rămâne un mister”, ar fi spus Gheorghe Dincă.
Comportamentul bizar al lui Dincă îl face foarte greu de analizat și încadrat într-o categorie de criminali. Nici experții români, nici profilerii FBI nu au reușit să îi facă un profil psihologic complet.

loading...

Cei mai buni profileri din lume au stat două zile la Penitenciarul Jilava, au discutat cu bărbatul care susţine că le-a ucis pe cele două adolescente şi au analizat zeci de ore de înregistrări de la percheziţii.

„Numai eu și Dumnezeu știm!”

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More