A descoperit o pata neagra in gura fiicei sale. A ajuns de rasul unui spital intreg cand medicii au aflat ce e, de fapt

Darian Depreta a ajuns la spital cu fiica ei dupa ce i-a descoperit o pata neagra, pe cerul gurii. La prima vedere, medicii au zis ca e semn din nastere.

A descoperit o pata neagra in gura fiicei sale si a refuzat sa creada ca e doar un semn din nastere. Intr-un secol in care oamenii au tot felul de boli ciudate, o mamica s-a panicat peste masura. Femeia a insistat ca medicii sa o controleze amanuntit pe fiica ei.

„Azi ma jucam cu Bella cand am observat o pata in gura ei. Am incercat sa sterg, sa vad daca dispare, dar nu s-a dus. Am sunat pe toata lumea si apoi am facut programare la medic, in urmatoarele 30 de minute”, isi incepe mamica povestea, pe Facebook.
Ajunsa la cabinetul medicilor, asistenta a incercat si ea sa stearga pata neagra cu un bat pentru control ORL. Nu s-a dus si medicii au consultat fetita. Initial, i-au spus mamei ca e un semn de nastere, dar femeia a refuzat sa creada asa ceva. Mama sustine ca, pana recent, pata nu era acolo deoarece ea ii curata gura fiicei sale des.

„Mi s-a spus ca fiica mea va fi consultata de 2 specialisti. Dupa ce am insistat ca nu e un semn din nastere, medicii au mai consultat-o inca o data. Le-am spus ca pata este usor alba pe margini si ca fiica mea isi baga degetele in gura, incercand sa o zgarie”, sustine mama.

A descoperit o pata neagra in gura fiicei sale. A ajuns de rasul unui spital intreg cand medicii au aflat CE e, de fapt

Ei bine, pata cea neagra era, de fapt, o bucata de carton dintr-o cutie pe care fiica femeii a ros-o, cum ii dau dintii. Femeia si-a cerut scuze medicilor pentru ca le-a irosit timpul si a ras copios.

CITEȘTE ȘI