A făcut Infarct! Scena POLITICĂ din România, în DOLIU!

Toader Leampăr, primarul comunei Vorniceni, din județul Botoșani, a murit în unitatea spitalicească din oraşul Săveni, la scurt timp după ce a fost consultat, informează Agerpres.

Leampăr a ajuns acolo în urma unui infarct. După ce a fost consultat, el a decis să plece, dar s-a prăbuşit pe trepte.

Primarul oraşului Săveni, Relu Târzioru, susţine că nu se afla niciun medic, aceştia fiind plecaţi în concediu:

loading...

“Din punctul meu de vedere e o dramă, pentru că mor oameni din cauza incompetenţei unor factori de decizii care nu iau decizia de a transfera un medic care ia 200 de milioane lei (20.000 de lei- n.r.) salariu de la Botoşani ca să facă o gardă la Săveni, un spital care este în subordinea Consiliului Judeţean şi al Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani. Pur şi simplu au dat concedii la medici şi au închis spitalul. Cineva trebuie să răspundă pentru asta. Întâmplarea face că a murit un primar, dar putea să fie orice, putea să fie un copil”.

Leampăr a ajuns acolo în urma unui infarct. După ce a fost consultat, el a decis să plece, dar s-a prăbuşit pe trepte.
În schimb, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani susţin că primarul a fost văzut de un medic, însă alesul local ar fi luat decizia unilaterală de a părăsi spitalul.

Citeste si despre

Anca a urcat la Ceruri la doar 40 de ani. Ce i-a adus sfârșitul este cumplit:

Ce poate fi mai dureros pe lumea asta decât două fetițe, de 3, respectiv 9 anişori, să crească fără mamă? Este cazul unei asistente medicale la Spitalul Orășenesc “Prof. Dr. Ioan Pușcaș” din Șimleu Silvaniei, care, după ce anul trecut a fost diagnosticată cu o teribilă maladie, s-a stins din viață la sfârșitul săptămânii trecute…

Mare atenție la simptome! 

Veste zguduitoare. Anca Sabou Neimet, tânăra din Şimleu Silvaniei pentru care a fost lansată o campanie umanitară pentru donarea de sânge, după ce anul trecut a fost diagnosticată cu leucemie a trecut în nefiinţă, cu doar nici trei săptămâni înainte de aniversarea a 41 de primăveri, scrie Sportul Sălăjean.

Problemele de sănătate pentru asistenta medicală au început anul trecut, chiar înainte de Sărbătorile Pascale.

Trimisă de urgenţă la Clinica de Hematologie de la Institutul Oncologic Cluj-Napoca, femeia a fost diagnosticată cu leucemie acută mieloidă. Ea a început chimioterapia şi totul a mers bine la început, astfel că boala a intrat în remisie. Din păcate, însă, Anca s-a simţit rău la a patra cură de citostatice şi a întrerupt tratamentul.

La un moment dat, doctorii au schimbat tratamentul şi chiar părea că se simte bine… Însă organismul ei a cedat, iar starea ei de sănătate a început să se înrăutăţească.

Sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 7.40, Anca Sabou Neimet s-a stins din viaţă…. Dumnezeu sa o ierte! Sincere Condoleante familiei indoliate!

Care sunt simptomele teribilei maladii:

Leucemia mieloida acuta este un tip de cancer al sangelui si al maduvei osoase. Acest tip de cancer se agraveaza rapid daca nu este tratat. Este cel mai obisnuit tip de leucemie la adulti.

Potrivit portalului Sfatul Medicului, semnele precoce ale leucemiei mieloide acute pot fi asemanatoare celor determinate de gripa și includ febra, scurtarea respiratiei, – sangerarile sau contuziile apărute la traumatisme minime, petesii, astenie, pierderea poftei de mancare sau scaderea in greutate.

Dacă aveți aceste simptome cereți sfatul specialistului!

Citeste si despre

Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata