A mers la AZIL pentru a le oferi cadouri batranilor nevoiasi si a plecat de acolo IN LACRIMI! Catalin BOTEZATU: “M-a impresionat un batran care avea 93 de ani! Mi-a multumit plangand”!

Botezatu incearca sa fie cat mai aproape de oameni, dar mai ales de cei nevoiasi. Drept dovada, designerul a fost in vizita la Caminul pentru Persoane Varstince „Odai” si a impartit cadouri batranilor.

 

La fata locului, Catalin s-a abtinut cu greu sa nu planga, insa emotiile au fost atat de puternice, incat, la un moment, lacrimile i s-au scurs si lui pe obraz. Noroc cu ochelarii de soare, caci asa a putut sa isi ascunda tristetea care l-a incercat in acele momente!

“Mi-a fost greu sa imi stapanesc emotiile. Batranii m-au asteptat in club, un loc unde ei se intalnesc si isi petrec timp impreuna, iar cand am intrat m-au aplaudat. Nu sunt obisnut cu astfel de reactii spontane, nici nu mai stiam ce sa spun, m-au coplesit emotiile si nu mi-am putut  stapani lacrimile in fata lor. Toti vom ajunge la un moment dat batrani. Le-am spus cateva cuvinte din suflet, apoi, m-am gandit la parintii mei in acele momente si am vazut in fiecare batran mama sau tatal care ar fi putut fi”, a spus Bote, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Indragitul creator de moda le-a oferit oamenilor cateva daruri, iar, pe urma, a stat timp de trei ore, alaturi de ei.

Foto: dcnews.ro

“Le-am daruit cateva lucruri simbolice,dar ei au nevoie de dragoste si de mangaiere. M-a impresionat in mod special un batran care avea 93 de ani, care mi-a multumit si care avea lacrimi in ochi. De aceea, va spun sincer, as sfatui pe oricine sa-si faca timp si sa-i viziteze pe acesti oameni. Sunt deosebiti!” a spus designerul.

 

Sursa: wowbiz.ro

Citeste si:

Lui Catalin Botezatu i s-a pus pata pe o studenta de la Medicina, de 19 ani. A dus-o acasa, a petrecut noaptea cu ea, iar dimineata I S-A INTAMPLAT ASTA! A DOUA ZI toata gasca lui de prieteni A AFLAT PATANIA! Iata ce a povestit celebrul designer:

Este unul dintre cei mai doriți burlaci din România, iar Cătălin Botezatu și-a făcut un renume de mare cuceritor.

 

Iată însă că designerul a fost precoce și în tainele iubirii. Prima partidă de amor a avut loc la 13 ani.

„Mi-am pierdut virginitatea la o vârstă foarte fragedă, eu aveam 13 ani, ea avea 19 cred, era studentă la Medicină. Eram o gaşcă şi toată lumea spunea că cine o face primul e cel mai cu moţ.

Şi s-a nimerit să fiu eu. Îmi plăcea foarte tare această domnişoară pe care o urmărisem înainte şi care a căzut în mreje.

Am dus-o la mine acasă, nu ştiu dacă am simţit o plăcere sau nu, am simţit la sfârşit o usturime. Singurul lucru pe care îl doream era să ajung la băieţi să le spun că am făcut-o. Pe vremea aia nu erau telefoane mobile”, dezvăluia Cătălin Botezatu la o emisiune de televiziune, potrivit Libertatea.

CITEȘTE ȘI