ANUNȚ IMPORTANT !
Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei!
Apasă pe DISTRIBUIE PE FACEBOOK.
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

A murit bătrâna din Crețeni torturată de către propria fiică. Acesta a fost bătută și maltratată zile la rând

Cazul şocant s-a petrecut în comuna Creţeni, din judeţul Vâlcea, în preajma sărbătorilor pascale, din acest an. În imagini apar mamă şi fiică, ambele cunoscute cu probleme psihice. Astăzi a fost anunțat decesul femeii.

O bătrână de 84 de ani a suportat bătăi crunte şi repetate din partea fiicei ei, până când vecinii au reuşit să o salveze. Oamenii au filmat scenele şocante şi abia atunci poliţiştii i-au dat agresoarei un ordin de protecţie. Imaginile sunt extrem de violente şi au puternic impact emoţional.

Încearcă să se ridice, dar n-are putere. Sărmana bătrână este ţinută de cap şi lovită fără milă peste faţă. Nici măcar vaietele de durere n-o impresionează pe bătăuşă. Culmea, chiar fiica ei. Mai mult, în loc s-o ajute, îi dă un picior, iar bătrâna se rostogoleşte în noroi.

În urma acestui episod, s-a deschis un dosar penal pentru violenţă în familie, iar pe numele fiicei a fost eliberat şi un ordin prin care i se interzice să se mai apropie de mama sa.

Anunțul a fost făcut de către Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de facebook, el fiind și cel care a reușit să aducă în atenția publică imaginile cu tortura aplicată femeii.

“A MURIT Bătrâna din Creteni torturata de MONSTRUL de fată a ei a muritNu sunt capabil să vă spun acum mai mult. Am fost anunțat de un consilier local din localitatea Creteni. Am luat confirmarea de la toate instituțiile. Sunt foarte răvășit Revin cu detalii”, a postat Cumpănașu.

ARTICOLE