A murit fulgerător Antonio Melinte, fost jucător de rugby la Dinamo. Avea doar 22 de ani

A murit fulgerător Antonio Melinte, fost jucător de rugby la Dinamo. Avea doar 22 de ani și vestea morții lui i-a distrus pe toți cei care l-au cunoscut.

Fost component al echipei de rugby Dinamo București, Antonio Melinte a murit miercuri, la numai 22 de ani. Potrivit unor surse citate de mai multe site-uri, Antonio s-a luptat cu o răceală foarte puternică în ultimele zile și ar fi suferit un infarct, iar medicii n-au mai reușit să-l resusciteze.

“Astăzi este cea mai urata și neagră zi din familia noastră nici acum nimănui nu i vine sa creadă ca fratele meu prietenul meu inima mea soarele meu ochii mei Antonio(BIO,Mely)a plecat dintre noi așa devreme un băiat un bărbat care a făcut numai bine și a avea cea mai frumoasa și buna inima din lumea asta și care m a iubit cel mai mult pe lumea asta pe mine și eu la fel de mult pe el”, a scris pe Facebook Iulian, fratele mai mic al lui Antonio.

Vestea i-a șocat pe prietenii săi, care au postat mesaje de condoleante pe rețelele de socializare. ”Dumnezeu să te ierte, Meli!”, a scris antrenorul dinamovist Ștefan Demici. ”Drum lin prieten drag! Amintirea ta vreau să o păstrez ca atunci când ne-am văzut pentru prima oară și niciunul din noi nu știa ca vei pleca așa devreme! Îmi vei lipsi! Odihnește-te în pace!”, a scris o prietenă.

”12 ani ai făcut parte din viața mea! Încă nu îmi vine să cred că Doamne Doamne a putut să te ia de lângă noi atât de devreme! Suflet bun nu te vom uita niciodată! Te voi iubi mereu”, a fost un alt mesaj. ”Dumnezeu să te ierte, Melly! Condoleanțe familiei!”

”Acum o lună râdeam împreună, iar azi aflu că nu mai ești printre noi! O să-mi lipsească toate momentele frumoase și toate tâmpeniile pe care le-am făcut împreună! Am rămas doar cu amintirile… Odihnește-te în pace frate drag! Ne-ai părăsit mult prea repede!”, este un alt mesaj postat de un prieten al lui Antonio Melinte.

Născut la 12 octombrie 1997, în București, Antonio Melinte a jucat rugby la Dinamo, pe postul de pilier, părăsind echipa bucureșteană în martie 2018. În 2017, el a făcut parte și din lotul național de tineret U20, fiind selecționat pe postul de taloner.

CITEȘTE ȘI