A MURIT GEORGE PAUL AVRAM. ANUNȚUL TRIST A FOST FĂCUT DE SOȚIA REGRETATULUI ACTOR DIN TOATE PÂNZELE SUS

Este doliu în lumea teatrului și a filmului din România. George Paul Avram a murit, iar anunțul trist a fost făcut de soția regretatului actor din “Toate pânzele sus”. Rudele, apropiații și foștii colegi de breaslă au aprins câte o lumânare în memoria lui și s-au rugat pentru sufletul său.

Actorul George Paul Avram a murit la vârsta de 80 de ani

Actorul George Paul Avram, cunoscut publicului larg pentru rolul marinarului Haralamb din “Toate pânzele sus” a încetat din viață azi, la vârsta de 80 de ani. Vestea copleșitoare a fost confirmată de soția lui care locuiește în Canada, relatează publicația gândul.ro.

La scurt timp după ce s-a aflat despre plecarea de pe această lume a lui George Paul Avram, pe rețelele de socializare au apărut mesaje emoționante… fiind un ultim omagiu adus regretatului actor român.

“Haralamb a ridicat toate pânzele sus și, după 80 de ani printre noi s-a dus pe oceanul fără sfârșit. A fost actor al Teatrului Național din București, până în ziua în care a decis să părăsească țara, în 1987, persecutat de comuniști.

S-a întors în 2005 și a fost repus în toate drepturile care i se cuvin ca cetățean român. Ultimul său rol a fost în 2007, în… «Restul e tăcere»… ” este mesajul scris de  jurnalistul Florin Ghioca pe contul său oficial de Facebook.

Este doliu în lumea teatrului și a filmului din România. George Paul Avram a murit, iar anunțul trist a fost făcut de soția regretatului actor din

“Toate pânzele sus”. Rudele, apropiații și foștii colegi de breaslă au aprins câte o lumânare în memoria lui și s-au rugat pentru sufletul său.

ARTICOLE