A plecat în Italia să fie alături de copiii ei, dar a murit în chinuri groaznice. Ce s-a întâmplat cu femeia este cumplit

O nouă veste tristă de la românii care au ales să se stabilească în străintate pentru o viață mai bună! De această dată vă prezentăm mai jos drama unei familii din Galați, dar care a ales să trăiască la Roma, în Italia. Iată mai jos tragedia prin care trece acum această familie de români, dar și cum poate fi ajutată.

 

Maria Grăpinel, o româncă în vârstă de 67 de ani, originară din Galați, a plecat în Italia pentru a fi mai aproape de copiii ei, care au ales să se stabilească în peninsulă pentru o viață mai bună. Din păcate, soarta a avut alte planuri pentru ea.
Recomandam sa citit si urmatorul articol: Scrisoarea mamei: „Azi, te deranjează prezența mea în căminul tău și simt că abia aștepți să plec..” Te podidesc lacrimile
Pe când credea că nimic nu o mai despărți de familia ei, Maria s-a stins pe un pat de spital din Roma, în chinuri groaznice, după o suferință cumplită și o luptă nedrepată cu o maladie necruțătoare.

„Bunul Dumnezeu s-o odihneasca in pace, sufletul ei bun și vesel, nu pot să cred că nu mai este printre noi!”, Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace! Nu pot crede caaaaa n-o mai vad la balcon…. , Mi se rupe sufletul când vad asemena tragedii, Sincere Condoleante famileii indoliate și multă putere să treacă peste această gra încercare”, sunt doar câteva din comentariile care au apărut pe internet după ce s-a aflat vestea că Maria nu mai este printre noi. 

Suferința care i-a adus sfârșitul Mariei

Articolul continuă mai jos

Maria Grăpinel era o femeie frumoasă și mereu cu zâmbetul cu pe buze, dar odată ajunsă în Italia, din cauza dorului pentru copiii ei, care nu ii mai dădea pace, un diagnostic crunt i-a schimbat viața pentru totdeauna. Românca a fost diagnosticată cu cancer la plamâni. O boală cumplită, care i-a distrus plămânii și coloana vertebrală și care, în cele din urmă, i-a adus sfârșitul, potrivit Rotalianul.com.

Recomandam sa cititi si: S-a lasat cu BLESTEME! Ce i-a facut Simona Gherghe cantaretei de muzica populara Laura Lavric de o URASTE in halul asta: „Eu nu te iert. Sa dea Dumnezeu sa…”

Cu sufletele sfâsiate de durerea pierderii mamei, fiica Mariei a făcut un anunț tulturător pe rețeala de socializare Facebook. Citește mai jos despre ce este vorba

Articolul continuă mai jos

„Ajutați-ne să o înmormântăm acasă!”

Acum, fiica ei Diana face un apel la toți cei care o pot ajuta să repatrieze rupul neînsuflețit al mamei sale Maria. Familia vrea doar să o ducă acasă, să o înmormânteze în pământul ei drag, așa cum și-a dorit.

Totodată, Fiica Mariei Grăpinel, poate fi contactată și pe pagina sa de Facebook, aici.

CITEȘTE ȘI