A primit buchetul de flori la munca. Toti colegii știau ca e singura si au început sa bârfească…

A primit buchetul de flori la munca. Toti colegii știau ca e singura si au început sa bârfească… Apoi au aflat de la cine e si toți au plecat capul. Multi au început sa plângă …Cine trimisese florile:

O femeie din SUA, al cărei soț a murit în urmă cu doi ani de cancer, a primit de ziua ei un buchet de flori misterior la locul de muncă, iar asta a emoționat milioane de oameni din întreaga lume.

Întâmplarea a fost povestită de o colegă de serviciu a femeii, care a fost atât de impresionată de ceea ce s-a întâmplat încât a vrut să împărtășească povestea cu toată lumea. Iată de la cine era buchetul de flori:

loading...

„Am avut ocazia că fiu martora unei povești de dragoste ca în filme. Aceste flori au fost livrate astăzi pentru o colegă de birou. Ele sunt de la soțul ei care a murit în urmă cu doi ani. De fiecare sărbătoare sau aniversare de când a murit, ea primește mereu flori, cadouri sau bijuterii de la el.

Înainte să se stingă, a pregătit totul pentru asta, voia ca ea să nu se simtă singură în acele zile pe care urma să le petreacă singură, fără el.

Vă povestesc și vouă totul nu numai pentru că e uimitor și pentru că îmi încălzește inima, dar și pentru a arăta fetelor și femeilor că iubirea adevărată există. Nu trebuie să te mulțumești cu cineva doar fiindcă crezi că nu te va iubi nimeni. Nu trebuie să suporți să fii înșelată sau mințită, nu trebuie să accepți să ți se vorbească urât. Ești un premiu care trebuie câștigat, și există cineva acolo care te va iubi pentru totdeauna, chiar și din lumea de dincolo.

Sper ca această poveste să vă lumineze ziua”.

Citeste in continuare despre..

Horoscop – Luni 26 Noiembrie 2018: Astăzi Norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații.

Horoscop 26 Noiembrie 2018: Este o zi bună pentru luarea deciziilor și planuri de viitor, potrivit horoscop 26 Noiembrie 2018. Norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații, fiți deschiși!

Racii trebuie să învețe să aibă mai multă încredere în ei înșiși, Vărsătorii se mândresc cu rezultatele muncii lor, iar Peștii luptă pentru a-și impune punctul de vedere.

Horoscop 26 Noiembrie 2018 Berbec

Dacă ți-ai planificat o vacanță, rezistă tentației de a da curs noului proiect care ți s-a propus, potrivit horoscop 26 Noiembrie 2018. Ai amânat deja mult timp această călătorie, iar familia îți solicită atenția. Nu te îngrijora, oportunitățile de la serviciu vor fi acolo și când te întorci.

Nativii din zodia Berbec sunt în mijlocul unor situații tensionate în această zi și au tendința de a reacționa într-o manieră vulcanică. Oricât de mult i-ar deranja ceva, o atitudine impulsivă doar va înrăutăți lucrurile, potrivit horoscop 26 Noiembrie 2018.

Horoscop 26 Noiembrie 2018 Taur

Apar noutăți în planul financiar, poate o primă sau un câștig dintr-o investiție externă, potrivit horoscop 26 Noiembrie 2018. Este o perioadă favorabilă pentru a planifica schimbări, poate vrei să îți schimbi locuința sau să investești în niște cursuri de perfecționare. Nu lua decizii de unul singur.

Nativii din zodia Taur au ocazia să își pună în acțiune creativitatea în această zi. Abilitățile lor cu siguranță vor fi remarcate de persoanele care trebuie, iar satisfacția pe care o vor avea la final nu se va compara cu nimic, potrivit horoscop 26 Noiembrie 2018.

Horoscop 26 Noiembrie 2018 Gemeni

La serviciu ești puțin tensionat din cauza unor colegi, deoarece ți se pare că te țin pe loc, dar nu știi cum să le spui asta, potrivit horoscop 26 Noiembrie 2018. Analizează situația și nu te pripi să tragi concluzii. Cel mai bine este să te ocupi de sarcinile tale, iar lucrurile se vor rezolva de la sine.

Nativii din zodia Gemeni privesc cum alte persoane se bucură de roadele muncii lor. Primul gând pe care îl au este să renunțe la tot și să plece însă este mult mai bine să demonstreze tuturor de ceea ce sunt ei cu adevărat în stare, potrivit horoscop 26 Noiembrie 2018.

Horoscop 26 Noiembrie 2018 Rac

Nu te grăbi să obții totul dintr-odată de la proiectele pe care le-ai început. Ai răbdare să se așeze lucrurile și vor veni rezultatele, potrivit horoscop 26 Noiembrie 2018. Nu îți crea așteptări foarte mari de la început, progresele se obțin cu perseverență și multă muncă.

Nativii din zodia Rac învață cum să aibă mai multă încredere în ei înșiși. Toată lumea le apreciază bunătatea și generozitatea. Sunt persoane cu adevărat minunate, iar asta ar trebui să înțeleagă chiar și ei, timizii Raci, potrivit horoscop 26 Noiembrie 2018.

Horoscop 26 Noiembrie 2018 Leu

Familia îți dă de înțeles că stai prea puțin pe acasă, potrivit horoscop 26 Noiembrie 2018. Pune-ți în ordine treburile de la birou și planifică o escapadă de câteva zile, departe de orice ți-ar putea aminti de muncă. Este bine să te mai relaxezi și să acorzi mai multă atenție partenerului de cuplu.

Nativii din zodia Leu nu își dau interesul astăzi la locul de muncă și riscă să fie sancționați pentru atitudinea lor. Dacă au nevoie de îndrumare, nu trebuie să ezite să o ceară. Delăsarea nu trebuie să fie pe lista opțiunilor lor, potrivit horoscop 26 Noiembrie 2018.

Horoscop 26 Noiembrie 2018 Fecioară

Realizezi tot ce ți-ai propus și se întrevede o promovare, potrivit horoscop 26 Noiembrie 2018. Asta îți va aduce și mai multe responsabilități, așadar gândește-te bine înainte să accepți. Este o decizie importantă și nu e nevoie să te grăbești, mai bine te consulți cu un prieten apropiat.

Nativii din zodia Fecioară trebuie să renunțe în a mai atrage atenția tuturor asupra celei mai mici greșeli pe care o fac, potrivit horoscop 26 Noiembrie 2018. Până la urmă, nimeni nu este perfect, iar greșelile au rolul de a ne oferi direcții noi de viitor.

Horoscop 26 Noiembrie 2018 Balanță

Ești bombardat cu informații din toate părțile într-un moment în care ar trebui să iei o decizie importantă pentru viitor, potrivit horoscop 26 Noiembrie 2018. Totul ține de tine, dar familia va fi și ea afectată de rezultat și încearcă să te influențeze. Dacă nu ești de acord cu punctul lor de vedere, discută deschis și nu lăsa loc la interpretări.

Nativii din zodia Balanță au nevoie de cineva care să le dea niște sfaturi în materie de dragoste. Până acum se pare că metodele pe care le-au utilizat nu au reușit să aducă schimbări pozitive, iar o părere din exterior ar fi bine-venită, potrivit horoscop 26 Noiembrie 2018.

Horoscop 26 Noiembrie 2018 Scorpion

Ai o stare bună și reușești să rezolvi totul fără prea multă bătaie de cap, intuiția te ghidează spre succes, potrivit horoscop 26 Noiembrie 2018. Chiar îți fac cu ochiul proiecte noi, fii atent pe cine alegi în echipa ta, deoarece flerul tău înnăscut trezește invidii!

Nativii din zodia Scorpion s-ar putea să se simtă marginalizați astăzi din cauza faptului că au păreri diferite față de cei din jur. Acest lucru nu trebuie să îi descurajeze, potrivit horoscop 26 Noiembrie 2018. Dacă știu că au dreptate, trebuie să lupte cu argumente pentru a-și susține ideea.

Citeste pentru celelate zodii AICI

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More