A topit 10 kilograme într-o săptămână și nu a ezitat să dezvăluie rețeta. Cum a slăbit Mirela Vaida

Fosta prezentatoare a emisiunii “Mireasă pentru fiul meu” nu și-a făcut probleme legate de înfățișare în timpul sarcinii și după, singura ei preocupare fiind ca bebelușul să fie sănătos.

Iată că proaspăta mămică arată senzațional, ea reușind să slăbescă 10 kilograme, fără dietă sau sport.

Mirela Vaida a devenit, pentru a doua oră, mamă pe 20 august, când l-a adus pe lume pe Vladimir Alexandru, după un travaliu de o oră și jumătate.

Cum ea și nou născutul s-au simțit excelent, externarea a avut loc după 2 zile. Imaginile surprinse atunci, demonstrau că proaspăta mămică era pufoasă, lucru normal de altfel după naștere.

La doar o săptămână de la acel moment, vedeta TV s-a lăudat în cercul ei de apropiați că a slăbit deja 10 kilograme și nu a ezitat să spună rețeta, care, în cazul ei, a funcționat de minune.

“Faceți 2 copii, unul după altul, îi creșteți singure, alăptați la cerere bebelușul și 10 kilograme topiți în 7 zile”, le-a mărturisit ea prietenelor, cărora nu le-a venit să creadă când au văzut schimbarea ei.

Faptul că a slăbit foarte mult se poate vedea și din imaginea care o înfățișează la plimbare în parc alături de bebeluș și de Carla, fiica ei în vârstă de un an și jumătate. Mirela Vaida a preferat să se ocupe personal de creșterea celor doi moștenitori, ea refuzând din start ideea de a angaja o bonă sau de a se baza pe ajutorul bunicilor.

Prin urmare, vedeta și soțul ei își impart sarcinile și reușesc să facă față cu brio provocările venite din partea celor doi copii.

„Când nu dormi nopțile îți permiți să mănânci ce vrei. Nu țin nicio dietă, pentru că alăptez și e contraindicat să ai o dietă. Trebuie să mănânci tot ce vrei, tot ce simți mai ales proteine.

Eu mănânc și dulciuri, și dacă aș face acum o schimb, dieta mea s-ar simți foarte mult și în gustul laptelui și ar fi mare pericol ca cel mic să-l respingă. Așa că nu mi-am propus nimic.

Doar îmi pare rău că nu mai ajung deloc la sală, dar la cât ridic gantere de 14 kg și de 9,5 kg (copiii), crede-mă că nu îmi mai trebuie nici sală. Înainte de a rămâne însărcinată, mergeam de 4-5 ori pe săptămână la sală.

Mergeam după-amiaza după emisiune. Nu aveam ce să fac, soțul meu venea pe la 7-8 seara de la serviciu, eram singură, nu aveam treabă, mă duceam la sală.

Mă mai duceam la cosmetică și aveam așa o viață de artistă cu adevărat. Acum s-au schimbat toate lucrurile.

Mirela Boureanu Vaida a slăbit spectaculos în doar 4 luni după naștere

„După naștere nu am ținut nicio dietă, la mine nu funcționează dietele. Acum am simțit nevoia să mănânc multe fructe și chiar dulce, am mâncat multă ciocolată. Însă, vă spun drept că nu mai mănânc seara și se vede foarte foarte tare.

Dacă nu mai mâncați seara după 7, din experiență vă spun că se vede, mamelor sau fetelor. Beți ceaiuri seara, beți un pahar de vin roșu, dar un pahar nu mai mult. Dacă vă e foame mâncați ceva light, un iaurt, o brânzică, sau beți un ceai.

Ceva foarte mic să vă ia foamea. În rest, să încercați să vă abțineți, pentru că dacă nu veți mai mânca câteva zile seara, nu o să vă mai ceară nici corpul. Mâncați mai mult dimineața, în prima parte a zilei.

În rest, eu nu țin diete, simt nevoia să mănânc din toate, și carbohidrați și proteine, și mai bune și mai rele, că așa sunt zilele mele. Și nu vreau să mă privez în momentul ăsta de nimic din punct de vedere culinar.

Nu prea poți să te îngrași când nu dormi nopțile. Eu nu dorm de multe nopți, și se spune că oricât ai mânca, dacă obișnuiești să nu dormi, nu se pune pe tine. Se vede. Eu am ajuns la mărimea 36 din nou și sunt atât de fericită.

Am ajuns la 36 după doar 4 luni de la naștere și îmi toate hainele pe care le aveam eu din tinerețea mea și mă bucur foarte tare pentru că voiam să le arunc pe toate. Când am văzut că intru iar în blugii de altă dată, am zis wow cât e de tare asta.

Și mă simt bine, dar nu am făcut nimic. Doar că alăptez din oră în oră noaptea. Nu mai mănânc seara, ăsta e tot secretul,” a declarat Mirela Boureanu Vaida, în exclusivitate, pentru Revista Avantaje.

CITEȘTE ȘI