A vrut sa le ARATE TUTUROR cat este de priceputa la PLANTAT FLORI, DAR A LASAT LA VEDERE UN detaliu JENANT. 

Unii spun că oricine a făcut acest clip știe foarte bine ce face, fiindcă se pot scoate bani buni din clipurile care sunt postate pe Youtube, iar această femeie care are un blog și un canal pe Youtube, pare să se îndrepte către glorie…

Există uneori și clipuri care par că nu au niciun sens, iar acesta, cu fata, care își spune Katie, este unul dintre ele. Ei bine, un detaliu i-a făcut pe toți să o urmărească cu gura căscată: Katie poartă o rochie foarte scurtă cu un decolteu bogat, iar când își plantează florile îi sunt scoase în evidență… „Podoabele naturale”.

În plus, fata nici nu plantează, ci pur și simplu amestecă pământ într-un vas. Se vede că își dă seama că nu este echipată adecvat pentru această acțiune, și deși repetă că îi pare rău, continuă să „planteze”.

Vă invităm să urmăriți clipul și să ne spuneți dacă vă dați seama de ce este atât de popular:

CITEȘTE ȘI: 

„Pleacă cu un sfert de Românie, lăsând acasă un alt sfert îndurerat. Inimi care se rup pe din două.” Preţul plătit pentru românii plecaţi la muncă în Diaspora

O postare pe Facebook a stârnit emoție printre sutele de mii de români plecați la muncă în străinătate, dar și printre rudele lăsate în urmă.

Familii destrămate, sume de bani trimise în țară pentru achitarea datoriilor, copii care cresc fără părinți și iubirea unei familii adevărate. Toate acestea reprezintă prețul plătit de români pentru un trai mai bun.

Postarea emoționantă a fost distribuită de mii de români care s-au regăsit în rândurile scrise de un român care pleca în Anglia.

„Lângă mine, un tip era cu Skype-ul deschis. Auzeam toată conversaţia. M-am şi uitat, pentru că mi se păruse ceva ciudat. Tipul avea lacrimii ochi. Şi ţinea mâna pe tabletă. Acolo erau copiii lui. Soţia, pe fundal, şi soacra. Nu redau conversaţia, dar aceasta era chiar dramatică. Copiii îl întrebau când vine. El tot promitea că de Paşte va fi acasă. Apoi se ştergea de lacrimi. Şi spunea că îi iubeşte. M-am ridicat înmuiat şi eu şi m-am dus la geam. Am privit în jur ca trezit dintr-un vis. Toţi erau pe tablete şi vorbeau acasă. O femeie îi spunea fiicei să asculte de bunica şi să-şi facă temele, chiar dacă începe vacanţa.

Un alt tip îi spunea nevestei ca săptămâna viitoare îi va trimite 200 de lire să plătească banca. Toţi erau prinşi într-un joc dramatic al vieţii. M-am prăbuşit pe scaun. Eram într-un avion al oamenilor noştri, care, aşa cum spunea bunica mea, au plecat în străineţuri, pentru un rost. Cu accent de Moldova, de Oltenia sau de ardeleni cuminţi. O diasporă tristă. Oameni care-şi văd copiii de 2-3 ori pe an. Care s-au dus pentru mia aia de euro în lume şi care, atunci când iau o pâine, se gândesc că trebuie să trimită jumătate sau mai mult din bani acasă, în micile oraşe falimentare ale României, în satele noastre depopulate.

O tânără din Botosani ţinea telefonul în mână, cu lacrimile curgându-i nestingherit. Pe ecran erau părinţii ei, care îi spuneau să aibă grijă de ea, că ‘uite ce ştiri sunt la tv cu româncele din Londra’.

Asta a fost doar o cursă spre Anglia , una din cele peste 10 care decolează zilnic. Şi nu pleacă cu turişti de Londra. Pleacă cu un sfert de Românie, lăsând acasă un alt sfert îndurerat. Inimi care se rup pe din două.

Românii vin acasă maximum de 2-3 ori pe an. Dacă vin mai des, Doamne ferește!, este doar din cauza unui deces…

Copiii cresc fără unul sau, şi mai rău, fără ambii părinţi. Fără afecţiunea lor, fără ancoră…

Vom avea, în viitor, o generaţie atrofiată, una care a crescut fără căldura familiei”, se arată în postarea de pe Facebook.

SURSA

CITEȘTE ȘI