Abuzurile politiei romane ! Hoti fura linistiti, batrani sunt amendati Batrana care vindea patrunjel asaltata de politie

Politia romana este cea care ar trebui sa ne apare de hoti, de talhari si de toate scrusurile societatii in care traim noi astazi.

Doar ca asa cum multi dintre noi cred ca stiu justitia din Romania este pe alocuri oarba. Asa se face ca cine fura milioane de euro este in vacante prin tari exotice sau in cel mai rau caz face puscarie timp de un, doi, ca astazi Romania este plina de scriitori aflati in puscarie. Care descopera peste noapte ca au mari revelatii in ceea ce priveste problemele sociale sau de orice tip si isi exprima ideile in carti.

Videoclipul complet mai JOS

Iar batrani care muncesc de o viata si au o pesnie mizara, din care nu isi pot permite nici macar traiul de pe o zi pe alta, sa nu mai spunem de medicamente sunt amendati pentru ca isi vand legumele crescute in gradina proprie. O gradina in care au muncit cum au putut find o sursa de venit pentru ei. Oameni care nu cersesc, nu fura ci doar isi vand un pic din mica recolta pentru a trai sunt din cate se pare mari infractori care trebuie ridicati de cativa politisti.

Felicitari politiei romane, reusiti sa prindeti adevarati infractori din Romania! exact aceasta batrana pe care o agresati era cea mai mare problema a acestei tari!

Citeste in continuare…

Iata Ce trebuie să faci ca să nu-ţi mai miroasă gura urât! Leacul care omoară toate bacteriile si care iti ingrijeste gura!

Respiratia urat mirositoare afecteaza din ce in ce mai multi oameni in zilele noastre. Chiar daca te speli si folosesti ata dentara zilnic, aceasta afectiune apare datorita alimentelor ramase intre dinti sau a unor bacterii din cavitatea bucala.

Oricare ar fi motivul, respiratia urat mirositoare este o problema foarte neplacuta de a o avea si, de asemenea, foarte greu de scapat de ea. Exista o multime de produse precum pasta de dinti sau apa de gura care iti promit ca te vor scapa de aceasta problema. Insa, aceste produse au un pret ridicat, iar chimicalele din componenta lor iti pot afecta dantura. De aceea, este recomandat sa folosesti produse naturale care te vor scapa de respiratia urat mirositoare intr-un timp foarte scurt.

Așa prepari remediul:

Ingrediente:

– O lingurita de miere
– O lingurita de praf de copt

– Un pahar de apa calda
– 2 lamai
– Jumatate de lingurita de scortisoara.

Modul preparare este AICI

CITEȘTE ȘI