Aceasta batranica de 96 de ani a ajuns la spital pentru prima data in viata ei. Medicii si-au facut cruce la consultatie. Ce au descoperit? “Cât a stat mort patru zile în casă, ea se urca…

Leonora Saiu din judetul Bacau are 96 de ani si a marturisit ca nu a mers niciodata la vreun doctor sau la spital.

Inzestrata cu o sanatate de fier si cu o viata longeviva, femeia a marturisit ca nu a avut nevoie de nicio ingrijire medicala de-a lungul vietii. Uneori, se intampla sa raceasca, insa se trata singura cu aspirina.

Femeia a ajuns la spital din cauza problemelor cu vederea si are nevoie de o operatie de cataracta.

Nora femeii a observat ca femeia nu mai vede chiar la inmormantarea fiului ei: “Cât a stat mort patru zile în casă, ea se  urca la el în casă şi nu l-a văzut. Că nu vedea.  Mergea şi-l pipăia de la picoare până la cap, ea  nu l-a văzut”, a povestit nora batranei, potrivit Telem.

Din fericire, batranica a fost supusa unei interventii chirurgicale, astfel incat, batrana sa se poata bucura de vedere, in ultimii ei ani de viata.

sursa:  wowbiz.ro

Mai citeste si:

Medicii i-au spus ca este insarcinata, iar timp de 9 luni aceasta tanara a asteptat CA GEMENII EI SA VINA PE LUME. In timpul OPERATIEI DE CEZARIANA, medicii AU s-au INGROZIT: „In burta femeii nu se aflau copii, ci….”

Timp de 9 luni, aceasta tanara a crezut ca este insarcinata cu gemeni. Ea mergea regulat la controale, iar medicii o asigurau ca bebelusii sunt bine. In timpul operatiei de cezarariana, ceva socant s-a intamplat.

Alena Avdeea este o rusoaica in varsta de 26 de ani care, timp de 9 luni, a asteptat ca gemenii ei sa vina pe lume. Alena mergea la controale medicale regulat, iar medicii o asigurau ca bebelusii sunt bine si ca se vor naste la termen.

Doctorii i-au spus tinerei ca va naste prin cezariana si au programat-o pentru operatie. Doar ca, in burta femeii nu se aflau doi copii, asa cum  s-a crezut timp de 9 luni, ci o chist gigant pe care medicii socati i l-au indepartat.

Cand s-a trezit din anestezie, Alena a aflat adevarul. Cand s-a intors acasa fara copii, vecinii tinerei au ramas fara cuvinte. Politia investigheaza acum cazul pentru a vedea cine se face vinovat de „sarcina falsa”, scrie siberiantimes.com.

CITEȘTE ȘI