Aceasta femeie sufera de cancer la san de gradul IV, iar baiatul ei de opt ani a transmis un mesaj

Lilia Plaiu, mamă a doi copii de 8 ani şi 1 an şi jumătate, este grav bolnavă. Femeia din oraşul Căuşeni suferă de cancer la sân de gradul IV şi necesită o intervenţie chirurgicală în Turcia urgent.

Din păcate, Lilia Plaiu nu are o situaţie financiară bună, iar suma pentru tratament- chimioterapii, intervenţie chirurgicală- este de 30.000 euro. Mai mult, pe lângă această sumă, familia Lilianei va trebui să suporte şi cheltuieli adiţionale pentru a avea grijă de Lilia pe durata tratamentului.

„Ce ai putea face pentru mama ta bolnavă dacă ai avea doar 8 ani? -Doar sa te rogi la oamenii necunoscuţi, ca să te ajute să o salvezi. Faceţi cunoştinţă, el este Iulian, are 8 ani, el este frate, nepot şi fiu. El este fiul Liliei, mămica diagnosticată cu cancer mamar. O boală cruntă care îl poate lipsi pe Iulian de mamă.

loading...

El nu ştie de unde se ia această boală, de ce a ales-o pe mămica lui şi de ce mama lui care avea un păr lung şi bogat acum poartă batic. El ştie doar că o vrea pe mama alături de el. Ştie că vrea să-i simtă mirosul dimineaţa, vrea să fie sărutat când vine de la şcoală, vrea lucruri simple pe care orice copil le simte, le are şi le preţuieşte. Să-l ajutăm să-şi salveze mama. O mamă pentru Iulian şi Pavel”, este mesajul care a fost distribuit pe rețeaua socială.

Bonus: Credința în Dumnezeu mobilizează întreg sistemul imunitar – dr. neurolog Constantin Dulcan. Neurologul Constantin Dulcan este convins de faptul că credința are un impact puternic asupra sănătății noastre. Dr. Pavel Chirilă spune la rândul lui că credința în Dumnezeu este o credință salvatoare. Convingerea că Hristos, Doctorul sufletelor și al trupurilor poate tămădui orice boală și neputință, atât pe cale naturală, cât și în mod miraculos, îl ajută pe bolnavul incurabil să suporte cu răbdare sfântă boala lui.

Credința mobilizează întreg sistemul imunitar – Dr. Dulcan spune că credința în Dumnezeu „stimulează” într-un anumit fel funcțiile sistemului imunitar, ajutând la recuperarea din boală. Însuși Mântuitorul le spunea celor care veneau la El și se vindecau: „Credința ta te-a vindecat”. Iar în altă parte zice: „O, femeie, mare este credința ta, fie ție după cum voiești!”

Sfânta Scriptură ne oferă o sumedenie de exemple de oameni care s-au tămăduit prin credința lor puternică și neclintită în Mântuitorul. Toți bolnavii care veneau cu credință la El sau erau aduși ca să-i vindece, au primit tămăduire.

„Acesta neputințele noastre a luat și bolile noastre le-a purtat.” Orbii care s-au vindecat au fost întrebați de Domnul Iisus: „Credeți că pot face Eu aceasta?” Iar ei au zis: „Da, Doamne.” Dr. Dulcan vorbește și despre puterea rugăciunii în actul vindecător, și dă un exemplu concret despre modul în care ea poate ajuta la însănătoșirea noastră sau a altei persoane, pentru care ea este făcută. Eben Alexander, un neurochirurg american, a petrecut în comă o săptămână din cauza unei meningoencefalite bacteriene.

Dr. Pavel Chirilă – După ce și-a revenit, a povestit că în perioada de comă a văzut în jurul lui oameni care stăteau în genunchi, și a simțit venind dinspre ei o energie pozitivă. Această imagine nu era altceva decât persoanele care se rugau în realitate pentru el. Rugăciunea are puterea de a schimba realitatea fizică în care trăim. Mai mult decât atât, ea poate schimba starea noastră de spirit și evoluția unei boli.

Vindecarea trebuie trăită în mod personal de către bolnav. Credința în Dumnezeu îl ajută să înțeleagă sensul crucii sale și taina bolii. Dr. Pavel Chirilă spune că „dacă suferința este o cruce, atunci Hristos Domnul suferă cu fiecare bolnav pe cruce și ia asupra-Și durerea noastră.” Din păcate, spune doctorul Chirilă, foarte puțini bolnavi trec pe la capelă după ce sunt externați să-I mulțumească lui Dumnezeu pentru că s-au făcut bine.

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More