Aceasta linie este foarte rara, dar daca o ai in palma esti cu adevarat norocos

Cercetatorii o numesc o linie inger, rareori intalnita, iar cei care o au se spune ca sunt intr-adevar norocosi. Se crede ca oamenii care au aceasta linie au un inger pazitor care ii ajuta in situatii dificile.

Linia paralela cu linia vietii. Se spune ca oamenii cu linie inger trec cu usurinta de obstacole si au noroc in dragoste si in viata. Aceasta linie foarte rara este numita “Linia Ingerului Pazitor” sau “Linia lui Marte”. Cine o are, e protejat de un inger pazitor, iar persoanele respective sunt foarte norocoase: supravietuiesc in caz de accidente sau calamitati, sunt sanatoase, nu au probleme financiare. Linia Ingerului Pazitor este paralela cu linia vietii. Daca o aveti la mana dreapta, reprezinta rasplata pentru faptele bune pe care le-ati facut. La mana stanga, reprezinta darul si protectia pe care persoana respectiva le-a primit chiar de la nastere.

Se stie ca ochii sunt oglinda sufletului, dar foarte putini oameni cunosc faptul ca mana poate „spune” foarte multe lucruri despre o persoana, ca de exemplu: cat de mult va trai, cati copii va avea, cum va fi viata ei de-a lungul timpului.

Pentru toate aceste intrebari exista cateva raspunsuri pe care le ofera chiar liniile pe care le ai la incheieruta mainii. Greu de crezut, nu-i asa?

Daca in trecut cititul in palma era perceput drept o practica la care foarte multi aderau, in zilele noastre ea este o pseudostiinta, fiind vazuta si ca o superstitie de catre cele mai multe persoane.

Cu toate acestea, vei descoperi cat de interesante sunt lucrurile pe care le arata liniile pe care le ai chiar de-a lungul incheieturilor mainilor. Numarul de linii pe care le aveti acolo poate spune multe lucruri neasteptate despre sanatatea, reproducerea si mostenirea pe care o veti lasa in urma.

Cei mai multi oameni au doua sau trei linii, si in cele mai rare cazuri, anumite persoane au patru linii. Se spune ca prima linie reprezinta varsta intre 23 si 28 de ani, a doua linie, varstele de 46-56 de ani, a treia linie arata varstele de 69 si 84 de ani, iar cea de-a patra, cea mai rara, varsta peste 84 de ani. Daca aceste linii sunt lungi, clare si neintrerupte, va puteti astepta la o sanatate buna de-a lungul vietii voastre. Dar daca liniile sunt superficiale, discontinue sau compuse din lanturi, puteti intampina probleme de sanatate.

In plus, daca prima linie se invarte spre palma, aceasta arata anumite probleme legate de reproducere, indiferent daca persoana este de sex masculin ori feminin. A doua linie reprezinta asteptarile legate de bogatie. Daca este clara, puternica si neintrerupta, cei care au o astfel de linia se pot astepta la fericire si prosperitate. Daca linia nu este clara si se desparte in directii diferite, este probabil ca persoanele sa intampine anumite provocari de ordin financiar si sa lupte pentru a fi fericiti. A treia linie inseamna faima si putere, ceea ce arata influenta pe care o vei avea de-a lungul vietii.

Sursa: cultura.bzi.ro

CITEȘTE ȘI