Aceasta mama isi tine copilasul jos pe o paturica. A fost aspru judecata, dupa ce aceasta imagine a devenit virala. Vezi explicatia mamei

Toti suntem constienti de faptul ca traim in era informatiei si ca in orice moment o persoana straina ne poate surprinde intr-o ipostaza nepotrivita.
Insa aceasta mama nu se astepta ca un strain, apoi intreg internetul sa o judece atat de tare pentru ca si-a lasat copilul pe jos in aeroport.

„Albert Einstein a spus <<Ma tem de ziua in care tehnologia va acapara umanitatea. Lumea va fi populata de o generatie de idioti” – acesta este textul pe care barbatul l-a postat, alaturi de imaginea cu mama surprinsa stand pe scaun intr-un aeroport, uitandu-se in telefon, in timp ce bebelusul sau era pe jos, pe o paturica.

Intreg internetul a judecat-o dupa ce aceasta imagine a devenit virala

Dupa ce a fost criticata in fel si chip de oameni care au acuzat-o ca tine telefonul in brate in loc sa tina copilul, femeia a iesit in fata si a explicat situatia in care se afla in acele momente.

„Am avut marele ghinion sa fim prinsi in aeroport in timpul unei erori masive a calculatoarelor.”
Zborul ei fusese anulat de cateva ori, iar femeia a fost nevoita sa petreaca mai bine de 20 de ore in aeroport cu fetita sa de 2 luni, Anastasia.

„Anastasia fusese ori in brate, ori in carut pentru foarte multe ore. Imi obosisera mainile, iar ea avea nevoie sa se intinda.
A trebuit sa comunic cu toti membrii familiei care nu stiau de noi.”, a explicat mama motivul pentru care telefonul era in mana, iar copilul pe jos, pe paturica.

Ulterior mamica a primit sute de incurajari pe Facebook, dupa ce a postat propria versiune din spatele acelei imagini. Initial insa, femeia, care lucreaza ca asistenta medicala intr-un cabinet de pediatrie, se temea ca popularizarea acestei imagini i-ar putea afecta in vreun fel locul de munca. N-a fost insa cazul, iar povestea s-a terminat cu bine.

 

CITEȘTE ȘI