Acest bărbat din România deține o casă unică în lume! Iată cum arată locuința bărbatului care trăiește la doar câțiva kilometri de Iași! Oamenii se opresc să facă poze…

Cel mai mare fan al lui Dinamo traieste la cativa kilometri de Iasi. Toata casa lui e decorata cu Dinamo! Chiar si mobila din interior sau lenjeria de pat, relateaza sport.ro.

Hara este cel mai faimos sporter al lui Dinamo din Moldova. Casa lui este un adevarat altar dedicat lui Dinamo. Totul este alb-rosu!

„Am vrut sa arat tuturor dinamovistilor din toata tara si din toata lumea asta ca exista si un alt mod de a tine cu Dinamo. Pentru mine, Dinamo inseamna totul! Pot spune ca inseamna mai mult ca Dumnezeu”, spune acesta.

Dinamovistul de langa Iasi spera ca-n 2017 echipa pe care o iubeste sa gaseasca un nou patron, care sa bage bani si sa aduca titlul dupa 10 ani.

„Nu mi-a placut Ionut Negoita si nu-mi place Ionut Negoita la Dinamo”, mai spune el.
Fanul dinamovist mai are o dorinta in 2017!

„Dorinta mea este sa ma intalnesc cu Mutu! Doresc sa dau mana cu dansul si sa facem o poza”, mai spune suporterul dinamovist.

Despre FC Dinamo București

Acest articol se referă la clubul de fotbal din București. Pentru alte sensuri, vedeți Dinamo (dezambiguizare).
Dinamo București, pe scurt Dinamo, este un club de fotbal din București, România, care evoluează în Liga I. Fondată în 1948, echipa are la bază sloganul „Doar Dinamo București” și își dispută meciurile de acasă pe Arena Națională[2], Stadionul Dinamo fiind închis până în anul 2020 pentru renovare. Din punct de vedere al numărului de trofee, Dinamo este al doilea cel mai prestigios club de fotbal din România, având în palmares 18 titluri naționale, 13 Cupe ale României, 2 Supercupe ale României și o semifinală a Cupei Campionilor Europeni în sezonul 1983–1984.

Pe lângă echipa mare, clubul Dinamo deține și o echipă secundă intitulată Dinamo II, care evoluează în Liga a III-a pe Stadionul Romprim din București.[3] Din punct de vedere al tinerilor fotbaliști, clubul deține unul dintre cele mai importante centre de copii și juniori din România.

Fostă echipă a Ministerului de Interne, istoria lui Dinamo a fost marcată de rivalitatea permanentă cu Steaua București (meci intitulat Eternul derby sau Clasicul României), întâlnirile dintre cele două echipe de fotbal fiind considerate ca fiind cele mai importante meciuri ale anului, adesea decisive pentru câștigarea campionatului.

Istoria clubului

A luat ființă în mai 1948, când Unirea Tricolor București, o echipă din prima divizie, preluată în luna ianuarie a aceluiași an de Ministerul Afacerilor Interne, a fuzionat cu echipa Ciocanul București din Divizia A[4]. Până la finalul acelui campionat, cele două echipe din prima divizie s-au numit Dinamo A și Dinamo B. A doua echipă a retrogradat la finalul stagiunii, iar, peste un an, când a reintrat în Divizia A, a fost mutată la Cluj, apoi la Brașov, și, în final, la Bacău, punând bazele echipei FCM Bacău de astăzi[5]

CITEȘTE ȘI