Acest Barbati Au Filmat Pestii Aflati Sub Un Pod Din Cernobil!! Nu O Sa Iti Vina Sa Crezi Ce Era Acolo Cand O Sa Vezi Imaginile!!

Desi au trecut mai bine de 30 de ani de la dezastrul care a ingrozit o lume intreaga, la Cernobil inca se mai simt efectele radiatiilor care au inspaimantat pe toata lumea. Toata catastrofa s-a sfarsit numai prin sacrificiul unor ingineri care stiau ca se sacrfica daca intra in apa pentru a gasi valvele care au actionat ecluzele, permitand evacuarea camerelor.

Insa astazi daca trecem prin acele locruri o sa vedem ca inca se mai simt urmele acelor radiatii. Spre exemplu in clipul postat mai sus putem vedea cum niste oameni au filmat pestii aflati intr-un lac din zona. Pestii au niste dimensiuni extrem de mari unii ajungand dupa spusele oamenilor chiar la marimea unei masini.

Informatii despre pesti:

Corpul este fusiform, are forma hidrodinamică, dar poate fi turtit dorsoventral. Este alcătuit din 3 părți: cap, trunchi și coadă. Peștii au 2 tipuri de înotătoare: Perechi (pectorală și abdominală) și neperechi (dorsală, codală și anală). Cele perechi au o structură stabilă, fiind formate din piesele osoase ale centurii scapulare și pelviene. Ele ajută peștii să se scufunde în apă, să facă rotații, să mențină corpul într-o poziție normală. Cele neperechi sunt pliuri ale pielii, susținuți de raze osoase externe.

Înotătoarea codală participă la propulsarea înainte a peștelui, înotătoarele anale și dorsale participă la menținerea echilibrului în timpul înotului. Pielea este acoperită cu un mucus secretat de celulele glandulare tegumentare. Corpul este acoperit cu solzi protectori sau plăci osoase de origine dermică. Colorația este determinată de cromatofori, celule care se află sub piele și conțin granule de pigmentare.

VIDEO:

 

 

CITEȘTE ȘI