Acest cuplu au lasat publicul cu gura cascata! Este ceva deosebit!

Acest cuplu au lasat publicul cu gura cascata! Este ceva nemaivazut, deosebit!

Voi ce parere aveti ?

Vezi videoclipul mai jos 

loading...

Citeste si : 5 temeri majore care te împiedică să te dezvolți

5 temeri majore – Franklin D. Roosevelt a spus: „Singurul lucru de care trebuie să ne temem este frica de sine, lipsa de rațiune devine teroarea, fără chip, nejustificarea care paralizează eforturile de a transforma retragerea în avans …“ Aceste cuvinte au fost rostite de el , în primul discurs ca președinte al SUA.

Această frază nu își pierde relevanța în nicio situație.
Toți avem temeri care ne împiedică să progresăm. Ele pot apărea din cauza experienței de viață acumulate, a lipsei de încredere în sine și așa mai departe. Așadar, unele dintre temeri sunt boala de care trebuie să ne vindecăm.

Deci, cele mai comune temeri de care avem nevoie să scăpăm sunt:

Teama de a face o greșeală
În viață vei face greșeli. Acest lucru nu poate fi evitat. Cel puțin o dată, dar vei face o greșeală. Eu fac greșeli de mai multe ori pe zi. Nu văd nimic teribil în asta. Acest lucru este normal.

Învățăm din greșelile noastre. Ne fac să ne îmbunătățim. Nu există astfel de oameni în lume care nu au greșit niciodată. Atunci când rezolvi o problemă dificilă, să nu îți fie teamă să faci ceva greșit. Doar acceptă inevitabilitatea și continuă.

Teama de a fi diferit
Ce înseamnă să fii normal? Acest lucru înseamnă că nu ar trebui să fim diferiți de ceilalți? Cred că e plictisitor. Lasă-i pe oameni să creadă că ești ciudat. Principalul lucru este să fii tu însuți. Acesta este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine, în această viață.

Teama de principiile și valorile proprii
Toți avem anumite valori și principii în viață. Ele pot fi determinate de religia noastră. Ele pot apărea pe baza experienței acumulate. Aceste principii și valori influențează modul în care ne comportăm cu oamenii din jurul nostru. De asemenea, ele influențează acțiunile pe care le facem în viață.

În general, aceste principii și valori joacă un rol esențial. Oricare ar fi principiile și valorile tale în viață, niciodată nu ar trebui să îți fie rușine cu ele. Nu trebuie să îți fie frică să vorbești despre ele. Poți să crezi în orice. Doar nu uita că oamenii din jurul tău au și principii și valori. Respectă-le!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata