Acest POMPIER a adormit in timpul orei de curs dar PRIVESTE ce i-a facut INSTRUCTORUL . Mori de RAS – VIDEO

Ca sa poti deveni un pompier iscusit trebuie sa fii atent la orele predate si sa inveti absolut tot deoarece este o meserie foarte riscanta care iti poate pune de fiecare data viata in pericol.

Video complet mai jos…

Acest POMPIER a adormit in timpul orei si nu a scapat nepedepsit.

 

 

Citeste in continuare…

Mădălina Manole ar fi împlinit azi 51 de ani! Au trecut 8 ani fără ”fata cu părul de foc”

Mădălina Manole a lăsat moștenire muzicii românești adevărate ever-green-uri. Sunt 8 ani de când Mădălina nu mai este printre noi, dar ea rămâne veșnic tânără, iar melodiile ei ating cele mai sensibile colțuri ale sufletului, atunci când le asculți.

Moartea sa a lăsat multe semne de întrebare, până la ora actuală, varianta oficială este sinucidere. Multe pagini s-au scris legate de acest sfârșit controversat, care a lăsat în urmă părinți devastați de durere, milioane de fani și un pui de om, pe care artista și l-a dorit enorm.

De 8 ani, de la tragedia care s-a petrecut in anul 2010, familia Madalinei Manole nu l-a mai vazut pe fiul artistei. Petru a crescut impreuna cu tatal sau si rudele acestuia. Multa vreme familia l-a invinuit pe Petru Mircea, sotul acesteia, pentru moartea cantaretei.

”Mi-a daruit Dumnezeu cel mai frumos si curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare si minunat dat, copilasul nostru, – cei mai buni si sacrificati parinti din lume, – frate drag, nepoti dragi, rude, prieteni, atata lume cu suflet curat in jurul meu!

Nu le merit, nu stiu ce sa fac cu ele, cum sa am grija de ele, cum sa le fiu de folos!

Sunt o neputincioasa, o nevrednica, o complexata, am un milion de defecte si asta ma fac sa gandesc ca trebuie sa ma opresc aici cu viata mea”, scria Madalina Manole in jurnalul sau.
Randurile au fost facute publice, dupa moartea artiste, de catre Marian Manole, fratele ei, potrivit romaniatv.net.

Madalina Manole, pe numele sau real Magdalena-Anca Mircea, s-a nascut pe data de 14 iulie 1967 in Valenii de Munte, din judetul Prahova. Chiar daca a murit in urma cu cativa ani, piesele ei au ramas in continuare in sufletele romanilor.

Poti sa citesti mai mult AICI

 

 

 

CITEȘTE ȘI