Acesta este cel mai mare si cel mai scump câine de pe pământ

Preferințele oamenilor pentru câini se schimbă în mod constant. Cei mai recent câini de luptă au fost apreciați. Dar acum câinii mici sunt la modă, care nu seamănă cu un animal, ci cu o jucărie.

Dar chiar și în cazul mini-animalelor de companie este posibil să se găsească pe cei ale căror prețuri vor mușca mai dureros decât colții unui câine. Cel mai scump câine din lume nu merge pe străzile orașelor. Și, în general, nu o găsim în timpul zilei cu foc.

Câinele numit Hong Dong este de departe cel mai scump caine din lume. Multimilionarul său chinez, un magnat de cărbune, a cumpărat 10 milioane de yuani sau 1,5 milioane de dolari.

Prețul înregistrat a fost stabilit la licitație. Un câine cu adevărat dragut a mers la noua casă însoțită de gardieni. Hong Dong (Big Splash) – catelusul de 11 luni al mastiffului tibetan.

Proprietarul său numără deja profiturile estimate pe care le va aduce cel mai scump câine din lume. La urma urmei, dorința crescătorilor de câini de a-și lega câinii cu Hong Dong va fi de nedescris. Și pentru asta va trebui să plătiți cel puțin 15 mii de dolari. Dar care este profitul de la pui, chiar greu de imaginat.

Apropo, mastifii tibetani din China sunt tratați într-un mod special. Aceasta este una dintre cele mai vechi rase de lucru. Ei au păzit mănăstirile din Tibet și au ajutat și nomazii din Himalaya. Potrivit legendei, Genghis Khan și chiar și Buddha au avut și mastifi. Cu toate acestea, acum proprietarul Hong Dong va trebui să fie foarte atent. La urma urmei, acum a devenit o țintă excelentă pentru presă și pentru șantajatori. Din acest motiv, numele proprietarului mastiffului tibetan nu se aplica.

Catelul “de aur” a ajuns deja la un metru înălțime și cântărește mai mult de 80 de kilograme. Breederul Lu Liang a avertizat deja proprietarul Hong Dong că meniul câinilor ar trebui să fie special. Înainte de a se muta într-un nou loc de reședință, cățelușul a mâncat carne de vită și pui, iar în mijlocul gustărilor a primit delicatese chinezești exotice – castraveți de abalone și castraveți de mare.

CITEȘTE ȘI