Advertisement

Aceste două persoane au facut milioane de Români să zâmbească si sa rada. Acest Videoclipul este o parodio dupa o opera de teatru Foarte cunoscuta


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Am facut mulți Românii să ne iubească si să ne aprecieze munca noastră

Advertisement

Suntem măndri ca multă lume este alături de noi,si ne iubesc.

Videoclipul se afal mai jos

Vrem să aducem zâmbetul pe buze tuturor oamenilor din această țară minumată.

Mihai Valentin Bendeac (n. 16 februarie 1983, București) este un actor de teatru și film, scriitor, scenarist, cântăreț, regizor, jurat, poet și compozitor român, jucând rolul principal în filmele Milionari de Weekend (2004) și Supraviețuitorul (2006).

A scris toate cele 6 sezoane „În Puii Mei” pe care le-a și interpretat, „Românii au Artiști”, „Teatru Tv”, „Băieți de Oraș”, „iComedy”, „Mondenii”, „Jurnalul unui burlac”. A fost jurat în emisiunea „România dansează”. În prezent, face parte din juriul emisiunii iUmor și prezintă X Factor (România). El a scris poezia „Nu mai aștept”.

 

Emisiuni

Advertisement

În puii mei!
În puii mei! este o emisiune de divertisment difuzată de Antena 1. Ea cuprindea scenete în care erau parodiate persoane publice precum Marian Vanghelie, Mircea Dinescu, Florin Piersic (toate interpretate de Mihai Bendeac), alte personaje inspirate din videoclipuri populare de pe internet: Fernando de la Caransebeș, Nicușor de la Brăila, Telecomandații, Gogâie și Momâie, personaje care se regăsesc și în scenetele de la iComedy. În cadrul emisiunii a mai parodiat și filme precum Liceenii și Cu mîinile curate.

Pe 30 noiembrie 2015, Mihai Bendeac a început un nou sezon „În puii mei” pe Antena 1, în cadrul căreia imită personaje precum Nea Mărin, Mircea Lucescu, Victor Pițurcă, Dan Puric, Alexandru Vișinescu.

iComedy
iComedy a fost o emisiune de comedie care îmbina umorul online de televiziune cu cel TV. După ce a fost interzisă o scenetă cu Radu Banciu, dar și imitarea altor personaje din trustul Intact, Mihai Bendeac părăsește emisiunea.[1] Show-ul a fost prezentat în continuare de Șerban Pavlu, Cătălin Bordea, Daniel Buzdugan (cu care a colaborat și la În puii mei!) și Mikey Hash, vlogger.

Se poate citi in continuare:

Aur și argint pentru România la Olimpiada de Geografie din Canada, Oare cineva Distribuie ?

loading...