Acești părinți caută o bonă și sunt dispuși să plătească 50.000 de euro, dar nimeni nu vrea să vină să aibă grijă de copilul lor.

O familie înstărită caută o bonă, fiind dispusă să plătească o sumă considerabilă celui sau celei care va urma să aibă grijă de copilul lor. Cu toate aceste, există, totuși, o condiție mai puțin obișnuită!

Persoana aleasă va primi suma de 57.000 de euro pe an pentru a avea grijă de doi copii, cu vârste de cinci, respestiv șapte ani și de a trăi alături de famiie pe o „veche proprietate minunată, spațioasă, cu priveliști spectaculoase”, din Scoția.

Oferta pare una inedită, cu o singură mențiune: se crede că locuința familiei ar fi bântuită.

„Am locuit în această casă timp de aproape 10 ani. Ni s-a spus că ar fi bântuită atunci când am cumpărat-o, însă am ignorat acest lucru și am cumpărat acasa” a povestit mama copiilor în anunțul de anagajare.

„Cinci bone au părăsit postul în ultimul an, fiecare menționând drept motiv întâmplările supranaturale, cum ar fi zgomotele ciudate, sticlele sparte și mobilierul care se mișcă” a adăugat femeia.

„Noi nu ne-am confruntat cu întâmplări supranaturale, în condițiile în care acestea au apărut doar când eram plecați de acasă, dar suntem dispuși să plătim peste suma cerută”, a declarat proprietara.

Familia a povestit că nicio persoană care a lucrat la ei nu a pățit nimic, dar, un lucru este cert: bona care își dorește să vină să lucreze aici trebuie să aibă o personalitate puternică.

Citeste si despre

Și-a împins prietena de la 20 de metri înălțime dintr-un motiv incredibil!

Decizie incredibilă a unui judecător, după ce o tânără a fost la un pas de moarte din cauza prietenei sale. După ce și-a împins prietena de pe un pod, iar aceasta a avut plămânii perforați și șase coaste rupte, judecătorul desemnat pentru acest caz a dat o pedeapsă de-a dreptul uluitoare.

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Taylor Smith, în vârstă de 19 ani din Vancouver, Washington, a șocat o lume întreagă, atunci când un filmuleț în care ea își împinge prietena de pe un pod a apărut pe internet.

În urma acestui moment, Jordan Holgerson a avut parte de îngrijiri speciale, după ce avut plămânii perforați, precum și șase coaste rupte. Pentru această faptă, Taylor va sta doar doi ani în închisoare. De asemenea, aceasta va trebui să lucreze în folosul comunității timp de 38 de zile, fără să fie plătită.

Aceasta a pledat „vinovat”, iar cazul său a fost urmărit cu interes, mai ales că oamenii au fost șocați de gravitatea faptei.

Cum s-a apărat tânăra, în fața oamenilor
Fără nicio urmă de remușcare, Taylor a decis în luna august 2018 în urma unei provocări să o arunce de pe pod pe prietena sa, de la o înălțime de 18 metri. Fata a căzut în apă și doar printr-o minune a supraviețuit.

Adolescenta a fost filmată cum stătea foarte aproape de marginea podului, dar se temea să facă saltul, așa că Taylor a aruncat-o, fără să țină cont că ar putea muri,

Provocarea fusese impusă de către amica ei, care aproape a lăsat-o fără suflare. Din fericire, însă, fata de 16 ani a supraviețuit căzăturii brutale.

În filmuleț, ea poate fi auzită cum refuză, de două ori, să se arunce de la acea înălțime.

Tânăra care a împins-o pe Jordan Holgerson și-a motivat gestul într-un mod aberant. Aceasta i-a spus fetei, în fața unui grup mare de oameni, cu care ele se aflau în acel moment critic, că e mult prea fricoasă și trebuie să se arunce în apele râului de sub ea.