Aceşti părinţi încep să cânte o melodie a cappella în maşină. Priviţi reacţia bebeluşului!


Poate ca bebeluşii nu pot vorbi sau cânta atunci când sunt foarte mici, însă se pot bucura

nespus în momentul în care îi aud pe cei mai dragi lor interpretând o melodie cu atâta naturaleţe. Reacţia micuţului este adorabilă!

Doi tineri israelieni alături de micuţul lor se aflau împreună în maşină, când la un moment s-au

hotărât să cânte o melodie a cappella în faţa camerei de filmat postată pe bordul autoturismului.

Cu chipurile radiind de fericire, cei doi părinţi au început să cânte o melodie cunoscută zâmbindu-şi tot timpul unul altuia, dar şi bebeluşului lor.

Reacţia micuţului a fost cu totul adorabilă, acesta zâmbind la rândul lui fericit de atmosfera de bună dispoziţie pe care părinţii lui ştiau să o facă prin vocile lor calde şi optimiste.

Bebeluşul a ajuns să se bucure atât de tare, încât şi-a întins mânuţele mici şi drăgălaşe mişcând tot timpul din ele.

Armonia şi dragostea nemărginită se revarsă din plin în aceste momente minunate de familie. Nimic pe lume nu poate înlocui un zâmbet vesel de copil şi o privire plină de drăgălăşenia şi

inocenţa vârstei copilăriei! E minunat să poţi vedea o familie fericită şi împlinită prin acest copil minunat!

Vezi video

Sursa: Yonina via Youtube

 

Citeste in continuare…

HOROSCOP 5 august 2018. O zi contradictorie de duminică pentru o zodie

HOROSCOP 5 august 2018. O zodie are parte de o zi contradictorie de duminică, în timp ce în viața altei zodii, cineva intervine și îi strică bucuria.

HOROSCOP 5 AUGUST Berbec

Viitorul ţi se prezintă acum într-o lumină nouă, de parcă ţi s-au lărgit orizonturile, mintea ţi s-a luminat, inima ţi s-a umplut de optimism, şi datorită acestor resurse minunate la care ai acces, vezi lucrurile cu totul diferit.

Eşti entuziasmat de ceea ce se prefigurează în faţa ochilor şi vrei să faci paşi mari spre scopul ales.

Uneori e bine să accepţi principii noi de viaţă, soluţii originale, idei creative, diferite decât toate cele pe care te-ai bazat înainte, pentru că o nouă viziune te poate propulsa spre ţeluri mult mai interesante.

Acceptă noutatea din mers şi pune în aplicare tot ce descoperi.

HOROSCOP 5 AUGUST Taur

Tratează chestiunile financiare cu un dram de inocenţă, de naivitate şi umor, fără să te cramponezi de orice impas. Nimic nu merită privit ca pe o sperietoare, nici lipsa banilor, nici facturile care se adună, nici impozitele obligatorii.

Încearcă să le tratezi ca pe ceva absolut normal, cu care se confruntă oricine, dar ele vor părea cu atât mai uşor de dus, cu cât nu pui la suflet fiecare cifră în plus la lista de datorii.

Ai primit o factură nouă? Ai luat amendă în trafic? S-a mărit preţul la benzină? Ei şi? Râzi de asta şi simte-te bine, fără să calculezi fiecare bănuţ.

Spune-ţi că banii vin ca să se ducă, asta-i legea firii, deci de ce te-ai întrista că iar mai apare ceva de cumpărat?

HOROSCOP 5 AUGUST Gemeni

E o zi foarte contradictorie, pentru că ai parte şi de  soare şi de nori pe parcursul aceleiaşi zile.

Sunt momente când te bucuri din tot sufletul că lucrurile merg bine, eşti vesel şi optimist, ca mai apoi, brusc, să întâlneşti o persoană care trece prin momente dificile şi, din cauza sa, aluneci pe panta pesimismului.

Fă un efort să te menţii sus, în zona optimistă, căci, dacă reuşeşti să-ţi păstrezi acest tonus pozitiv, vei trage şi pe alţii la lumină, cumva. Zâmbeşte, râzi, spune o glumă, speră, şi trage-l şi pe cel de lângă tine în sus, după tine!

HOROSCOP 5 AUGUST Rac

Iubirea cere corectitudine, deci azi vei discuta cu persoana iubită despre acele valori esenţiale pentru ca relaţia voastră să evolueze pe un teren bun.

E vorba aici de moralitate, de fidelitate, de cinste, de adevăr, deci, dacă te simţi cu musca pe căciulă pe undeva, fă tot posibilul să repari repede eroarea şi mai apoi să-i demonstrezi şi celui drag că eşti ireproşabil.

Şi tu aştepţi de la el aceleaşi gesturi de angajament deplin, pentru că, dacă există deja urme fragile de îndoială şi falsitate între voi, e semn că relaţia voastră a alunecat într-o zonă periculoasă şi trebuie să restabiliţi ordinea!

HOROSCOP 5 AUGUST Leu

Nu te mai uita la lumea din jurul tău, nu te mai raporta nici la problemele altora, nici la bolile sau ghinioanele semenilor tăi, pentru că toţi trec prin viaţă după propriul lor scenariu.

Asta e viaţa, nu e la fel de bună pentru toată lumea, dar atenţie: nici la fel de rea pentru toată lumea!

Da, poate ai acum prin preajmă unele persoane care trec prin cele mai sumbre probe ale vieţii lor, dar nu are rost să te priveşti pe tine prin prisma necazurilor acestora.

La tine toate merg bine, eşti pe val, deci luptă să-ţi păstrezi tonusul ridicat şi gândirea pozitivă în ciuda anturajului copleşit de probleme.

HOROSCOP 5 AUGUST Fecioară

Cineva intervine în bucuria ta şi strică atmosfera armonioasă şi veselă în care te afli. E un musafir nepoftit, o surpriză neplăcută, o situaţie care dă peste cap nişte planuri pe care le priveai cu mult entuziasm.

În loc să te distrezi şi să te bucuri de o zi relaxantă într-un grup de prieteni, trebuie să-ţi deturnezi repede toate planurile ca să te ocupi de ceea ce apare azi ca din senin.

Nu îţi strică toată ziua, poate doar câteva ore din program, ca atare ocupă-te repede de sarcina care apare pe nepusă masă ca să te eliberezi şi să te întorci la treburile amuzante pe care le aveai în agendă pentru azi.

HOROSCOP 5 AUGUST Balanță

Renunţă la starea de apatie care te copleşeşte şi care te face să te priveşti pe tine însuţi cu ochi critic, de parcă nimic nu-ţi place la tine.

Învaţă să te iubeşti mai mult aşa cum eşti, să te aprobi mai mult, pentru că dacă tu nu ai o părere bună despre tine, cum ai vrea să o aibă alţii?

Descoperă la tine acele lucruri bune şi frumoase, acele calităţi care merită pus în valoare, deci lasă la o parte atitudinea exagerat de critică.

Dacă tot vezi că ceva nu e în regulă la propria persoană, în loc să stai şi să-ţi torni cenuşă în cap privindu-te în cea mai sumbră lumină, începe să remediezi de pe acum problema.

Citeste in continuare AICI

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata