ADEVĂRUL despre Rafaelo și Vulpița! Între ei există o relație de…

Vedeta de la „Acces Direct”, Vulpița, a stârnit recent niste discuții controversate. Bineînțeles, tânăra din Blăgești s-a afirmat destul de mult în ultimele luni și a devenit o celebritate parcă peste noapte, însă se pare că nu încetează să-și surprindă fanii din nou și din nou. Mai nou, fanii ei speculează că ar avea o relație cu Rafaelo, în ciuda faptului că ea este căsătorită cu Viorel Stegaru.

Serialul „Vulpița” difuzat în cadrul emisiunii prezentate de Mirela Vaida, „Acces Direct”, a reușit să țină luni bune spectatorii lipiți de ecranele televizioarelor. Toți sunt curioși să afle ce se va mai întâmpla în viața soților Stegaru, care sunt progatoniștii a tot felul de scandaluri. În fiecare zi, ceva nou se invește în viața lor și creează noi controverse și scandaluri.

Un nou personaj apărut în această poveste este Rafaelo, tânărul alături de care Veronica a lansat câteva melodii. Chiar dacă diferențele dintre ei sunt foarte vizibile, Vulpița noastră nu a ezitat să declare că s-ar vedea într-o relație cu acesta.

Mai mult, apropierea dintre ei este vizibilă tot mai mult. Pe lângă videoclipurile hit-urilor de pe Youtube, cei doi sunt activi împreună și pe alte platforme de socializare, cum ar fi TikTok. Rafaelo pare că a prins drag de soția lui Viorel, cu toate că nimeni nu i-ar vedea vreodată împreună.

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Cel mai recent scandal legat de acest subiect a fost stârnit de un „bilețel” anonim, făcut public fanilor, care ar confirma legătura dintre cei doi. Nici Rafaelo, nici Vulpița nu au comentat încă acest eveniment, însă Viorel va fi mai mult ca sigur deranjat de cele întâmplate.

O parte din bilețelul trimis de persoana anonimă:

”Sunt cineva din platou. Nu vreau să se afle și vreau să vă spun că, Veronica, de când este cu Rafaelo.. Veronica trăiește cu el. Vine la el acasă, îl minte pe Viorel că face cântec cu el, dar de fapt ei trăiesc amândoi. Până și Viorel a observat că o duce cu mașina peste tot. Are bani mulți și de când trăiește cu Rafaelo, îl urăște pe Viorel”