Adevărul despre spitalul Oncologic construit de Becali

Nu luăm banii cu noi după moarte, aşa că am decis să-i ajut pe cei bolnavi de cancer. Sunt mărturisirile lui Gigi Becali. Finanţatorul echipei FCSB a investit peste 15 milioane de euro într-o clinică în care cei care suferă de boala necruţătoare vor avea parte de tratamente gratuite. Le va plăti el însă, spune Gigi Becali, totul pentru a nu avea iar probleme cu justiţia.

”Dragostea m-a pus, dragostea mi-a spus pune banii tăi și ajută oameni.” Asta spune Gigi Becali că l-a determinat să construiască un spital în care toate tratamentele pot fi gratuite pentru cei care suferă de cancer.

Citeste si despre..

loading...

Rugăciune la îngerii abundenței și prosperității, ca să ai bani și noroc în viața ta!

Atunci când vrei să ai parte de bine în viața ta, tot ce ai de făcut este să rostești o rugăciune către îngerii banilor, abundenței și prosperității! Vei vedea imediat schimbările!

Un simplu moment de liniște iși rugăciune îți poate schimba viața pentru totdeauna, dacă știi exact cui să ceri ajutor! Cea mai puternică și eficientă rugăciune este cea adresată îngerilor abundenței și prosperității, ce aduc noroc, bani și minuni!

„Arhanghelul Raziel, care ai întelepciunea si darurile Universului, vei sti exact cum să mă ajuti să se îndeplinească dorintele mele, pentru cresterea abundentei si prosperitatii. Daruieste-mi miracole in viata mea de zi cu zi.Multumesc.”

Rugăciunea Arhanghelului Barakiel pentru noroc și abundență

„Barakiel, deschide inima mea, ca sa pot primi binecuvântările si norocul care mă asteaptă. Acum si aici invit aceste daruri de abundentă în viata mea. Ajută-mă să gandesc pozitiv, incat sa fiu un magnet de atractie pentru noroc si prosperitate.Multumesc.”

Citeste si

Frunzele de dafin scad colesterolul dar si glicemia

Folosite cel mai adesea drept condiment, frunzele de dafin au proprietati antiseptice, antivirale, cicatrizante si bactericide, avand numeroase aplicatii in medicina naturista. Frunzele de dafin contin grasimi, proteine, retinol, vitaminele A, C, piridoxina, niacina, zinc, fier, magneziu, calciu, potasiu si antioxidanti. Persoanele care au colesterolul, glicemia si trigliceridele crescute pot urma o cura de 30 de zile, timp in care se consuma 1-3 g de pulbere de foi de dafin zilnic.

impotriva durerilor reumatice se poate folosi uleiul de dafin, preparat astfel: 100g de frunze de dafin maruntite se adauga in 100ml alcool alimentar. Vasul se inchide ermetic si se lasa pentru 24 de ore. Dupa scurgerea celor 24 de ore se adauga un litru de ulei de masline, se inchide ermetic si se pastreaza la loc intunecat si rece pentru 4-6 saptamani, dupa care se strecoara si se poate folosi la masaj. Uleiul este eficient si in cazul oboselii si a spasmelor musculare. Infuzia de dafin se prepara din doua frunze la o cana de apa clocotita. Se foloseste pentru calmarea afectiunilor nervoase, orale, ale cailor respiratorii, racelii, gripei si a reumatismului. impotriva nevralgiilor se prepara o infuzie din 125g de frunze la un litru de apa clocotita. Cu aceasta infuzie se frectioneaza zona dureroasa sau se foloseste pentru comprese.

Continuarea este AICI

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More