Adio Implanturi Dentare – Dintii Cresc In Doar 9 Saptamani – Descoperirea despre care toata lumea vorbeste , tu ai auzit ?

Fiecare dinte extras la dentist isi pune amprenta atat asupra sanatatii corpului, cat si asupra aspectului fizic.

Din fericire, insa, progresul inregistrat de medicina stomatologica in ultimii ani permite solutii din cele mai avansate iar implanturile si protezele dentare fiind tot mai durabile si mai estetice. Dar recent a intrat in uz o procedura cu adevarat revolutionara, care permite regenerarea completa a dintilor cazuti!

Potrivit unui studiu de ultima ora realizat de celebrul medic stomatolog Jeremy Mao de la Universitatea Columbia, in prezent dintii pot fi regenerati complet prin intermediul celulelor stem prelevate de la pacient.

El spune ca aceste descoperiri ne vor oferi sansa de a putea avea dinti noi si originali in cavitatea orala. Celebrul doctor Jeremy Mao de la Universitatea Columbia a fost investigator principal al acestei cercetari incredibile.

Dr. Jeremy Mao foloseste in acest scop un esafodaj special fixat pe locul dintelui pierdut, pe tiparul caruia dintele creste din nou cu ajutorul celulelor stem injectate in gingie.

Este o descoperire revolutionara care deschide noi orizonturi in domeniul ingrijirii dentare.Si daca va spunem ca puteti sa evitati procesul dureros si indelungat de extragere a dintilor?

Acesta tehnologie moderna va ofera posibilitatea de avea dinti noi in doar noua saptamani. Acest termen de noua saptamani este timpul necesar pentru acest proces de crestere.

Implanturile dentare sunt un substitut bun pentru dintii extrasi, dar de multe ori duc la complicatii periculoase, printre care se numara si:
– Infectii (infectarea locului de interventie presupune inclusiv inlaturarea implantului problematic, o adevarata risipa de bani)

– Respingerea de catre corp a implanturilor dentare
– Sudarea improprie a implanturilor dentare de osul maxilar

– Leziuni gingivale, survenite mai ales pe fondul lipsei de experienta a chirurgului dentar ce desfasoara interventia

Dr Mao a spus ca:

“Dintele lipsa este inlocuit cu celule stem, de la propriul corp. Iar dintele se unește cu tesutul din jur. Da, este simplu! Acest lucru va crește procesul de regenerare si va duce la o recuperare rapidă “.

Iata deci ce importanta uriasa au aceste proceduri de autoregenerare dentara. Sunt mai putin invazive, implica riscuri mult mai mici, plus ca sunt complet nedureroase.

Aceasta tehnologie ultramoderna bazata pe regenerarea naturala a dintelui in jurul unui esafodaj ortodontic permite cresterea completa a tesutului dentar in decurs de numai noua saptamani. Iar celulele stem sunt ingredientul cheie al procedurilor de autoregenerare.

Nota:Aceasta procedura nu este inca disponibila pentru toti oamenii din lume. Este inca in curs de cercetare si aprobare din partea autoritatilor medicale.

In ultimele decenii au existat numeroase imbunatatiri ale implantelor dentare si toate acestea promit un inlocuitor mai natural si mai sanatos pentru dintii lipsa.
Sursa: www.healthyfoodheadlines.com

CITEȘTE ȘI