Adrian Titieni, declarații tari după divorț! Copiii au rămas în grija lui și… “Am trecut printr-o despărțire, dar…”

Adrian Titieni este unul dintre actorii principali din serialul “Vlad”. Anul trecut a fost unul extrem de plin pentru artist în principal din punct de vedere profesional. A acordat, însă, timp suficient și familiei. Pentru că trebuie precizat că s-a despărțit de soția lui, Adriana Irimescu, iar cei doi copii pe care îi au împreună au rămas în grija lui.

“Am trecut printr-o despărțire, dar sunt bine. Nu este relevant în ce relația am rămas cu fosta soție. Copiii sunt importanți. Ei își văd de viața lor, eu de a mea”, a spus Adrian Titieni potrivit click.ro.

Îndrăgitul actor din serialul “Vlad” a dezvăluit și ce își dorește pentru anul 2020. “Sănătate, e un bun comun, dar până la urmă îmi doresc foarte tare să îi responsabilizez pe proprii mei copii să înţeleagă că au o viaţă înainte şi că realmente responsabilitatea face parte, într-un fel sau altul, din instrumentele necesare cu care păşeşti în viaţă. Să-şi câştige puţină autonomie, de asemenea, capacitatea de a înţelege lumea în care trăiesc pentru că asta îi ajută să fie eficienţi şi împăcaţi cu ei înşişi şi cu lumea. Îmi doresc pace interioară”, a mai spus Adrian Titieni.

loading...

Adriana Irimescu și Adrian Titieni au divorțat în secret
Potrivit mărturisirilor făcute de câțiva dintre apropiații cuplului, Adriana a divorțat de marele actor Adrian Titieni în urmă cu an şi jumătate. Ei au doi copii majori: Adriana Titieni este studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie şi Marc Titieri, student la Teatru.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More