Aflați de ce un renumit cardiolog recomandă acest regim alimentar cu ajutorul căruia puteți slăbi până la 10 kg pe săptămână!

Cu toții știm că cele mai bune regimuri alimentare sunt create de cei mai buni specialiști și dieteticieni. Are regimuri vă ajută să scăpați de kilogramele în plus mult mai repede!

Astăzi vă propunem un program de slăbire cu ajutorul căruia veți pierde aproximativ 10 kg pe săptămână. Cel mai important este că această dietă este recomandată de cei mai buni cardiologi.

Multe persoane, în special femeile care au trecut prin această dietă au fost uimite de rezultat! Din păcate, obezitatea este una dintre cele mai stringente afecțiuni ale sistemului de sănătate în general. Surplusul de greutate presupune riscul de a dezvolta multe boli, precum diabetul, unele tipuri de cancer și afecțiuni cardio-vasculare.

Nu există o baghetă magică pentru pierderea în greutate, iar multe persoane suferă din această cauză și încearcă să scape de problema dată. Slăbirea este imposibilă fără micșorarea aportului de calorii. Înainte de a începe acest regim trebuie să știți că durează două săptămâni și trebuie să consumați același mic dejun în această perioadă. Trebuie să mâncați doar un fruct la mic dejun: persic, portocală, pară, pepene galben, pepene verde. Rețineți, nu trebuie să mâncați struguri și banane la dejun.

Prima zi
Prânzul

o portocală
un ou fiert
un pahar de iaurt

Cina

două roșii
două ouă fierte tari
un castravete sau salată
doi pesmeți

A doua zi
Prânzul

o portocală
un ou fiert
200 ml iaurt

Cina

125 g de carne de vită fiartă
o roșie
un pesmet
o portocală
o ceașcă de ceai sau cafea (fără zahăr)

A treia zi
Prânzul

un ou fiert
o portocală
iaurt
frunze de salată sau un castravete

Cina

125 g de carne de vită fiartă
o portocală
ceașcă de cafea sau ceai (fără zahăr)

A patra zi
Prânzul

125 g de cașcaval
o roșie
un pesmet

Cina

125 carne de vită fiartă
două roșii
un măr
un pesmet

A cincea zi
Prânzul

200 g de pește fiert sau carne
o roșie
un pesmet

Cina
jumătate de cartof fiert, morcov sau mazăre

Gătiți carnea sau legumele fără sare sau adăugați doar o priză de sare. Faceți pauză în ziua a 6-a și a 7-a și continuați regimul în a opta zi. Se interzice consumarea alcoolului pe parcursul dietei. Puteți pierde aproximativ 4 kg în primele 5 zile. Faceți întreruperi de două zile și repetați regimul de trei ori – 5 zile dietă și 2 zile pauză. Astfel, veți putea evita efectele adverse și în același timp să pierdeți aproximativ 14 kg.

Respectați acest regim în zilele de luni:

dejun: un pahar de suc de lămâie fără zahăr
prânz: un măr sau un pesmet
cina: un ou fiert, 1 pesmet și o roșie

Puteți consuma aceste produse reci sau fierbinți. Important este să consumați aceste produse în ordinea corespunzătoare și nu săriți peste mese!

Sursa: varusandel.ro

CITEȘTE ȘI