Agentia de video marketing, de la obiectivul camerei la obiectivele tale de business

agentie video marketing

Formatul video continua sa creasca in popularitate si importanta, ceea ce inseamna ca este absolut vital sa fii in trend cu ultimele noutati si statistici, pentru a da startul unei strategii digitale de video marketing. Fiind o forma foarte eficienta de continut, video marketing-ul merge mana in mana cu social media, un motiv in plus pentru a profita de acest tip de format pentru a-ti pune in valoare produsele sau serviciile.

agentie video marketing

Cu toate acestea, multi antreprenori inca nu folosesc video-ul in strategia lor de marketing sau nu stiu cum sa obtina cele mai bune rezultate. De aceea, este important ca acestia sa apeleze la o agentie de video marketing cu experienta dovedita, care cunoaste in mod direct cele mai eficiente metode si canale de comunicare cu potentialii clienti.

Inainte de a incepe, sa analizam cateva dintre cele mai comune tipuri de continut video. Unul dintre cele mai populare in ultimul timp este video-ul de prezentare, care este in esenta un scurt clip care prezinta un produs sau un serviciu.

Alte tipuri populare de continut video sunt vlogurile, interviurile, prezentarile video, tutorialele, review-uri la diverse produse, demo-uri, live streams, testimoniale video si reclame. Desigur, nu trebuie sa faci apel la toate aceste metode, insa o agentie video marketing cu experienta va sti care este tipul de continut care iti va aduce cel mai mult succes!

Asadar, daca inca te mai intrebi daca este rentabil sa investesti resurse intr-o agentie de video marketing, raspunsul este clar DA! In acest articol, vom pune in lumina cateva dintre statisticile care subliniaza importanta video-marketingului pentru anul 2021:

agentie video marketing

Utilizatorii consuma din ce in ce mai mult continut video – Dintr-un studiu publicat de Statista, rezulta ca peste 85% dintre utilizatorii de internet vizualizeaza lunar clipuri. In medie, barbatii petrec cu 40% mai mult timp dedicandu-se acestei activitati. De asemenea, se remarca o preferinta pentru utilizarea de device-uri mobile, al caror numar creste constant.

Cererea pentru continut video este in crestere – Preferinta pentru acest tip de continut nu se limiteaza doar la industria divertismentului, ci si la branduri. Un studiu publicat de Hubspot a demonstrat ca 54% dintre consumatori doresc sa vizualizeze mai mult continut de la un brand sau o afacere pe care o sustin. Respondentii de la o agentie de video marketing sustin ca cererea este absolut normala, deoarece utilizatorii sunt mai atrasi de acest tip de continut.

Formatul video influenteaza major luarea deciziei de a cumpara – Continutul video nu doar atrage utilizatori, ci joaca si un rol important in procesul de decizie al acestora. Un studiu publicat de Wyzowl arata ca aproape 8 din 10 utilizatori au cumparat o aplicatie sau un software dupa ce au vizionat clipul de prezentare al companiei.

De fapt, video marketing-ul este prezent la fiecare pas din traseul utilizatorului. Acelasi studiu arata ca majoritatea (peste 96%) potentialilor clienti cauta un video pentru a se informa cu privire la un anumit produs sau serviciu.

In concluzie, din moment ce pana si “gigantii” precum Google descriu experienta video ca fiind indispensabila, stii ca este momentul potrivit sa apelezi la o agentie de video marketing cu experienta, asa cum este www.videomaniax.ro. Profita, asadar, de oportunitati si descopera cum un astfel de tip de continut iti va aduce atat vizibilitate, cat si o cifra mai mare de afaceri!

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !