Ai o floare de apartament și vezi că se usucă? Usturoiul îți sare în ajutor!

Deja cunoaștem foarte bine care sunt beneficiile aduse de consumul de usturoi, însă te-ai gândit vreodată că acesta poate salva chiar și viața frumoaselor noastre flori de apartament?

Da, acesta susține înflorirea bogată a lor, însă pentru asta ai nevoie de un preparat special. Dacă vei face totul corect, în doar două săptămâni vei readuce frumusețea oricăror flori de glastră.

Ai nevoie de:
-un litru de apă

loading...

-trei căței de usturoi

-un vas din sticlă

-o pastilă de acid succinic.

Trebuie să prepari astfel:
Diluează pastila de acid succinic în apă fierbinte și pune totul la fiert, apoi mărunțește usturoiul. Când apa dă în clocot, adaugă usturoiul.

Toarnă soluția în vasul din sticlă și lasă să se așeze, timp de 24 de ore.

A doua zi, strecoară apa cu usturoi și diluează soluția într-o găleată cu apă curată. Alternează o udare de acest tip, cu una clasică, însă nu mai des de o dată pe lună.

Gata, florile tale vor prinde viață! sursa:secretele.com

Este mai mult decât o simplă floare! Mușcata: 8 proprietăți benefice

Citeste mai mult in continuare…

Horoscop zilnic – Miercuri 12 Decembrie 2018. Se anunță începutul unei frumoase povești de dragoste!

Conform horoscopului zilnic, miercuri, 12 decembrie 2018, se anunță începutul unei frumoase povești de dragoste. De altfel, este o zi plină nu numai de iubire, dar și de oportunități, în special în afaceri. Este recomandat ca toate zodiile să fie vigilenți, mai ales în privința colegilor de muncă. Se pare că în viața unora apare invidia oamenilor din jur.

Așa arată horoscopul de azi, 12 decembrie 2018

Cât despre partea plină a paharului, unii nativi s-ar putea trezi cu o invitație la o masă specială. Astrologii recomandă să nu evitați, căci s-ar putea să fiți plăcut surprinși.

Berbec

Previziunile astrologilor arată că nativii zodiei Berbec au oportunitatea să poarte o discuție cu o persoană pe care au evitat-o de mult din cauza timidității.

Taur

Nativii zodiei Taur îi petrec astăzi timpul într-o atmosferă plăcută, caldă, care-i va umple de energie pozitivă. În a doua parte a zilei ați putea ieși și în oraș poate pentru unele cumpărături care să-i facă fericiți pe alții.

Gemeni

Previziunile astrologice arată că astăzi, miercuri, 12 decembrie 2018, nativii zodiei Gemeni se pot inflama repede din cauza unor vești primite de la serviciu.

Rac

Nativii zodiei Rac sunt visători astăzi. Aceștia au o stare care ar putea provoca neplăceri elor din jur, căci sunt un pic aerieni totodată.

Leu

Comunicarea cu nativii zodiei Leu este destul de dificilă astăzi, însă în a doua parte a zilei lucrurile vor reveni la normal. E recomandată doar puțin mai multă toleranță pentru oamenii care-i înconjoară.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară primesc astăzi o ofertă tentantă. E posibil să găsești un loc de muncă mai bine plătit ori care să își aducă mai multe beneficii.

Balanță

Astăzi, miercuri, 12 decembrie 2018, nativii zodiei Balanță simt nevoia de multe încurajări din partea celor din jur. Aveți nevoie de mai multă aecțiune, lucru care se va și întâmpla.

Scorpion

Previziunile astrologice pentru nativii zodiei Scorpion arată că astăzi au o zi în care vor fi emoționali. Persoana iubită vă va face o surpriză pe care de altfel o și meritați.

Săgetător

Nativii zodiei Săgetător au mari șanse să întâlnească azi persoana perfectă pentru ei. Astrele arată că persoana aceasta ar putea mai aproape de dumneavoastră decât ați putea crede.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn își vor petrece ziua în condiții nu foarte plăcute. E posibil ca la muncă să apară discuții, dificultăți care te apasă.

Citeste mai mult AICI

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata