AJUTOARE SOCIALE 2018. Lovitura dura pentru cei care primeau ajutoare sociale. E OFICIAL

AJUTOARE SOCIALE 2018. Lovitura crunta pentru cei care primeau ajutoare sociale. Ce se va va intampla cu cei care primesc ajutoare sociale.

AJUTOARE SOCIALE 2018. Potrivit declaratiilor recente facute de ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, Romania trebuie sa cunoasca anumite schimbari serioase in ceea ce priveste legislatia muncii si a fiscalitatii, pentru ca lucrurile sa fie echitabile pentru toti angajatii si cetatenii.

Ministrul a specificat, in cadrul unui interviu recent, ca in Romania trebuie incurajata munca, nu nemunca, iar ajutoarele sociale ar trebui revizuite, pentru a sti exact cine intra in posesia lor:

„In sistemul bugetar vorbim despre 1,2 milioane de salariati. Trebuie sa analizam toate cheltuielile publice. Vom veni cu un raport in a doua parte a anului. Din pacate, este o situatie in care e mai bine sa muncesti la stat decat la privat. Fiecare om insa trebuie sa justifice ceea ce face. Facand achizitiile centralizat, se pot reduce cheltuielile bugetare. Statul trebuie sa incurajeze munca, nu nemunca, cea ce implica o serie de masuri, prin care sa punem omul sa faca ceva pentru banii pe care statul ii acorda, ca ajutor social, de exemplu”, a afirmat Teodorovici, conform Agerpres.

AJUTOARE SOCIALE 2018. Revolutia fiscala a anului 2018 va viza si ajutoarele sociale, in cadrul carora sunt prevazute taieri masive.

CITEȘTE ȘI