Alege un portofel! Cel pe care îl vei alege îți va dezvălui lucruri pe care nu le știai despre norocul tău:

Haide să aflăm dacă chiar ai noroc la bani și ce spune alegerea făcută despre sporul tău în câștigurile financiare. Alege unul din cele 4 portofele care simți că te atrage cel mai tare, iar după citește mai jos ce spune acesta despre tine.

PORTOFELUL 1 – Ai un noroc chiar foarte mare la bani, mai ales în afaceri și poți ușor să îți clădești o afacere de milioane din care să produci extrem de mulți bani. Produci într-un mod foarte ușor multe din câștigurile care se opresc la casa ta și știi chiar foarte bine cum să administrezi un bani sau mai ales cum să-i cheltui. Te pricepi de minune să investești cu cap și să prinzi roade mari în munca pe care o faci, iar asta îți poate aduce rezultate imense de pe urma cărora să te mândrești foarte tare.

Într-un cuvânt : SPORUL ȘI NOROCUL TĂU LA BANI ESTE FOARTE MARE și poți ajunge chiar foarte departe fără să faci prea multe eforturi, trebuie doar să te concentrezi și să-ți pui totul bine la punct pentru ca lucrurile să decurgă fix așa cum îți propui și să nu dai de eșecuri prea mari în munca sau afacerea pe care o începi. Pe parcursul vieții tale mulți oameni vor veni să se împrumute de bani de la tine.

PORTOFELUL 2 – Știi că oricât de mulți bani ai avea într-un final se cheltuie și nu poți face chiar atât de multe cu ei mai ales dacă nu sunt mulți, atât de mulți încât să nu le simți lipsa atunci când pleacă. Ai trecut prin bine cât și prin rău, ai simțit pe pielea ta cum e să ai bani, dar și cum e fără ei. E greu într-adevăr, dar cu toate astea norocul tău în bani există și poți avea multe avantaje de pe urma asta chiar dacă nici nu îți vine să crezi.

Ai dus o viață puțin mai neliniștită din cauza lipsurilor, iar atunci când vezi pe cineva care n-are sau e sărac, sari imediat în ajutorul său și îl ajuți cu ceea ce poți.

Norocul tău la bani este că depui mult efort în tot ceea ce faci, iar prin asta reușești să beneficiezi de foarte multe roade care mai devreme sau mai târziu îți aduc foarte multe beneficii, pentru că te dedici cu adevărat în tot ceea ce faci și chiar dacă rămâi fără putere tu îți spui mereu că poți și muncești mai departe deși bateriile tale sunt descărcate, tragi tot mai tare pentru o viață cât mai bună și muncești din răsputeri să-ți câștigi existența. Ai luptat mult la viața ta și încă mai lupți.

PORTOFELUL 3 – Atunci când ai tu, dai și celor din jur și îi faci să se simtă bine și să nu ducă lipsa. Ajutând pe alții te simți mult mai bine. Chiar dacă nici tu nu ai avut atât de mulți bani la viața ta încât să spui că îți poți cumpăra tot ceea ce vrei fără să simți lipsuri în portofelul, nu uiți deloc de unde ai plecat. Ești un om foarte conștient care dă și la cel sărac, care nu-și vede doar propriile interese, iar pe parcursul vieții tale reușești să prinzi un noroc chiar măricel la bani, iar odată prins nu-i mai dai drumul. Ai putea să te simți un om chiar foarte norocos dacă încă nu o faci, ar cam fi cazul.

Ai dat tot ceea ce e mai bun din tine și ai luptat zi și noapte, ești un om demn de respect iubit chiar și de norocul în bani, deși nu prea crezi uneori, să știi că chiar ai noroc la bani și succes în multe lucruri pe care ți le propui și chiar dacă mai dai greș uneori, să știi că așa este în viață, nu totul poate fi perfect și frumos uneori.

PORTOFELUL 4 – Îți place luxul și lucrurile scumpe, vrei să obții tot mai mult de la viață și știi că poți mult mai mult, iar prin muncă și ambiție poți ajunge chiar foarte departe, tocmai de aceea ai tras toată viața ta pentru tine și te-ai chinuit să strângi cât mai mult, mai ceva ca o furnicuță ce-și strânge proviziile pentru Iarnă.

Ai trecut prin viață și ți-ai dat tot interesul în tot ceea ce ai făcut, te-ai implicat chiar mai mult decât trebuie și ai făcut și muncă care într-un final a rămas degeaba. Cu toate că n-a fost totul perfect și ai avut parte de multe dezamăgiri și eșecuri în viață, ai ajuns cu greu persoana din ziua de azi, cine ești acum cu adevărat, să știi că norocul tău mari în a produce și a face bani te-a ajutat extrem de mult în multe realizări ale vieții.

Ai prins roade cu greu, dar au avut un efect mult mai mare care atunci când și-au făcut rădăcini, te-au ridicat cu mult mai sus și-ai avut niște avantaje incredibile făcânud-te să dai peste fel și fel de oameni, iar aceștia fiind care mai de care.

Ai noroc cu carul doar că nu prea îți dai seama de asta din cauza unor lucruri care nu prea ies uneori fix așa cum ți-ai dori. Da să mai știi încă ceva: Totul iese în așa fel încât să-ți aducă mult mai multe avantaje și să te ducă pe drumul cel bun mult mai ușor. Așa că , nu-ți mai face griji și nu te mai stresa degeaba, căci chiar ai noroc la bani.

CITEȘTE ȘI