ALERTA METEO IMEDIATA! Furtuni foarte puternice lovesc 16 judeţe şi Bucureştiul.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis în urmă cu puţin timp mai multe avertizări de vreme severă imediată Cod Galben pentru 16 judeţe şi Cod Portocaliu pentru municipiul Bucureşti.

Potrivit meteorologilor, fenomene meteo periculoase se manifestă acum, cum ar fi intensificări ale vântului cu rafale puternice de vânt, grindină, descărcări electrice şi ploi abundente.

Furtuni foarte puternice lovesc acum 16 judeţe şi Bucureştiul. Alertă meteo cu efect imediat
Judeţele care intră sub avertizarea de vreme severă imediată Cod Galben, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, sunt: Buzău, Prahova, Ilfov, Suceava, Vrancea, Caraş-Severin, Arad, Bihor, Timiş, Hunedoara, Maramureş, Satu Mare, Bistriţa-Năsăud, Bacău, Galaţi şi municipiul Bucureşti, unde s-a anunţat Cod Portocaliu.

Se recomandă luarea de măsuri de siguranţă, deoarece se aşteaptă ca vântul puternic, ploaia şi grindina să producă distrugeri importante, cum ar fi căderi de arbori sau destabilizarea structurilor.

Exizta posibilitate de prelungire, în funcţie de evoluţia frontului atmosferic.

Citeste si despre

Actriţa a murit în urmă cu puţin timp! Tragedie în teatrul din România

Lumea teatrului din România este în doliu. Dorina Stanca a murit la vârsta de 91 de ani, iar vestea a fost făcută publică de curând. Rudele și apropiații s-au întristat și au aprins câte o lumânare pentru sufletul ei, dar s-au și rugat pentru regretata actriță.

Revista ”Apostrof” anunță cu durere moartea actriței Dorina (Doti) Stanca, soția scriitorului și regizorului Radu Stanca. Tragica lor poveste de iubire și creație s-a încheiat astfel în noaptea de 19 spre 20 august, când bărbatul a murit.

Doti Stanca a fost colaboratoarea a Editurii „Biblioteca Apostrof” și a revistei „Apostrof”. Ea s-a născut în 26 noiembrie 1927. S-a căsătorit cu Radu Stanca în iunie 1951. A fost o actriță „euphorionistă”, jucînd conform normelor estetice cerchiste gîndite de Radu Stanca, iar talentul ei excepțional i-a permis să joace cu egală strălucire în tragedii, drame și comedii.

Dorina Stanca a murit la 91 de ani

Anunțul morții actriței Dorina Stanca a fost făcut de jurnaliștii revistei “Apostrof”. Doti, așa cum îi spuneau apropiații, a fost soția scriitorului și regizorului Radu Stanca. Tragica lor poveste de iubire și creație s-a încheiat în noaptea de 19 spre 20 august. Vedeta urma să împlinească 92 de ani pe 26 noiembrie. Înmormântarea a avut loc vineri, 23 august, ora11:00, la capela din Cimitirul Central. Continuarea este AICI

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More