“Alexandra Măceșanu trăiește”. Anunț bombă făcut de familia fetei răpite de Gheorghe Dincă

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, consideră că nepoata sa este în viață. Nu se poate împăca, firește, cu ideea că Alexandra murit – Gheorghe Dincă recunoscând în fața anchetatorilor că a ucis-o pe adolescentă -, însă spune că va duce, în continuare, această luptă.

Alexandru Cumpănașu dorește ca expertiza rămășițelor umane descoperite în curtea lui Gheorghe Dincă să fie analizate și în străinătate, cu atât mai mult cu cât, până în prezent, există doar o declarație ”soft” despre ceea ce s-a întâmplat în ”Casa Groazei” din Caracal.

loading...

„Din punctul meu de vedere nu există altă variantă că acest copil trăiește. Dacă rezultatele din străinătate vor arăta că există ADN acolo, nu o să spun că nu e adevărat. Părinților nu le pot cere lucrul acesta, nici eu nu cred că mă voi putea împăca știind toate nenorocirile care vor ieși la iveală din investigația Secției Speciale de la Parchetul General. În prezent avem o declarație extrem de light, de soft despre ceea ce s-a întâmplat acolo.Sunt lucruri care vor trimite anumite persoane la pușcărie. Această luptă va fi până la final”, declarat Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

”Au fost și amenințări directe”
Unchiul Alexandrei Măceșanu susține că a fost amenințat de anchetatori.

Citeste si despre

Victor Ponta: “nu mai sunt bani de salarii!” – Avertisment tranșant pentru guvern

ictor Ponta anunță că nu mai sunt bani de salarii și preconizează o nouă criză econimică dacă nu se iau măsuri. Liderul Pro România a făcut un avertisment dur pentru guvern și pentru cei care vor candida la alegerile prezidențiale.

Victor Ponta spune că în foarte multe instituții ale statului nu mai există bani suficineți pentru plata salariilor. Acest lucru poate genera o nouă criză economică de mare amploare. În viziunea lui Victor Ponta trebuie luate măsuri cât mai repede pentru a împiedica o astfel de criză.

V. Ponta susține că nu mai sunt bani de salarii în mai multe instituții

“S-au dus in prapastie. Au gaura de 11 miliarde de lei. Fiecare zi amanata ne costa mult, le-am spus că este un buget mincinos, au trecut, au votat, acum in august nu au bani de salarii, daca ati mintit in martie nu era normal sa nu aveti bani. Suntem ca in 2009, exact toate semnele, ca la o boala, daca vezi deficit bugetar, balanta comerciala, ai incasari mai mici 2009 scrie pe noi.
Și atunci era campanie si nimeni nu spunea ca sunt probleme nu era lapte si miere. Dăncila, Iohannis, Barna, Tariceanu, vreti sa ajungeti ca Basescu in 2010″, a declarat liderul Pro România.

Citește și:  Fenomen deosebit de rar în Munții Ceahlău. Ce au observat turiștii pe cer FOTO

Victor Ponta spune că partidul condus de el poate să susțină guvernul dacă este necesar și dacă PSD vine cu un alt program.

Victor Ponta: nu sunt bani de salarii

“Au fost trei propuneri concrete pe care eu le-am făcut şi pe care ALDE, după o perioadă în care nu s-au pronunţat, miercuri au spus că le susţin. Anume, un alt guvern. Restructurat nu înseamnă pleacă Ionescu de la PSD şi vine Popescu de la PRO România, că nu am rezolvat nimic. Un alt guvern înseamnă nu doar ministere mai puţine, mai puţine agenţii şi nişte idei guvernare prin care să te apuci, cu riscul că pierzi alegerile, dar să reformezi într-adevăr Ministerul de Interne, să reformezi într-adevăr partea de sănătate, de educaţie, fonduri europene.

Citește și:  Fiul lui Marcel Toader, șocat de semnele primite după moartea tatalui. Ce s-a întâmplat în casa răposatului

Al doilea lucru pe care l-am cerut, un alt program de guvernare cu nişte idei realizabile. Nu se poate să tot promiţi, au tot promis, dăm bani, facem tot, s-au dus în prăpastie, au după şase luni deficit mai mare decât am avut noi după un an întreg”, a mai declarat liderul partidului Pro România.

Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata