“ALEXANDRA ȘI LUIZA NU SUNT MOARTE”. ANUNȚ ULUITOR FĂCUT ÎN URMĂ CU CÂTEVA MINUTE ÎN CAZUL CARACAL

“Alexandra și Luiza nu sunt moarte”. Anunț uluitor făcut în urmă cu câteva minute în cazul Caracal.

Mama și bunicul Luizei Melencu cred cu tărie că cele două tinere sunt în viață. Aceștia au mărturisit că procurorul nu a înaintat cu acest caz din cauza unei rețele de traficanți.

”După șase luni, vă dați seama. Dânșii vor acum să ajungă la ceva. În trei luni nu au făcut nimic. Domnul Vasilescu a zis că îl oprește un zid. El a zis că nu există nicio pistă și îl oprește un zid”, a declarat mama Luizei.

”Azi am văzut aceste fete minunate. Prietenele Luizei. Și Luiza trăia aceleași sentimente ca fetele astea. Vreau ca toată lumea să afle adevărul. Fetele nu sunt moarte, fetele sunt traficate și trăiesc. Acești procurori de la Craiova nu și-au făcut datoria. Zidul se numește rețele de traficanți, e simplu”, a spus bunicul Luizei.

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Gheorghe Dincă, transferat pe 1 octombrie în Spitalul Penitenciar Jilava

Gheorghe Dincă a fost transferat pe 1 ocrombrie, din Arestul Central, în Spitalul Penitenciar Jilava, „pentru efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale”, a anunțat, la acea vreme, Poliția Română. 

În ce le privește pe cele două victime, suspectul a susţinut că le-a omorât şi a menționat că s-ar fi înțeles cu ele să întrețină relații sexuale contracost. Vizavi de Luiza, bărbatul a spus că, deși s-ar fi înțeles cu el să facă sex, fata ar fi râs de el pe motiv că este gras și bătrân. Din acest motiv, ar fi lovit-o cu pumnul, iar ea a murit pe loc.

În ce privește vazul Alexandrei, Dincă a povestit că, după ce s-a înțeles cu ea să facă sex pentru suma de 50 de lei, a dus-o acasă, unde a legat-o cu o sfoară ca să nu fugă. Acum, suspectul regretă faptul că, susține el, i-ar fi lăsat “sfoara prea lungă”. Așa ar fi putut victima să ajungă la un telefon și să sune la 112. La un moment dat, Dincă, ar fi intrat la ea, iar fata l-ar fi anunțat că “pleacă acasă”. Refuzurile ei repetate l-a fi înfierbântat, iar la un moment dat, ar fi lovit-o cu pumnul, în mod fatal, ca și în cazul Luizei.