Am născut la 9 ani

O femeie din Statele Unite ale Americii a povestit că a născut un copil, la vârsta de nouă ani, după ce a fost violată de un diacon.

A ajuns să se mărite cu agresorul și să mai nască cinci copii, până la 16 ani. Mama ei a învinuit-o pentru întreaga poveste. Acum, la 59 de ani, a povestit totul.

Femeia, Sherry, aveea doar nouă ani când a fost violate de un bărbat în care ar fi trebuit să poată avea încredere – diaconul de la biserica la care ea mergea alături de mama ei.

Diaconul avea 18 ani când a pus ochii pe Sherry. A intrat în casa familiei ei, când ea era singură, și a abuzat-o sexual. Abuzul s-a repetat de multe ori.

Îngrozită, Sherry i-a spus totul mamei ei, dar în loc de sprijin și protecție, a găsit cu totul altceva. Mama ei a refuzat să o creadă. Ba chiar a numit-o mincinoasă în fața altor enoriași din biserică.

„Mama mea, din nu știu ce motiv, a tins să mă învinovățească pe mine pentru ceea ce s-a întâmplat. M-a sacrificat pentru a nu îi fi stricată reputația diaconului”, a povestit ea.

Însărcinată cu violatorul, la doar nouă ani

Sherry a născut la vârsta de nouă ani, departe de casă. Mama ei nu a vizitat-o după naștere. Nu a intervenit nimeni în cazul ei.

ARTICOLE