„Am o curva, vreau sa fie ministru, senator, secretar de stat” Asa s-a ajuns in tara asta!

Suparat ca nu i-au iesit ploile cum trebuie in alegerile de la FRF, fostul presedinte al Partidului Noua Generatie, George Becali a tunat si a fulgerat pe la televiziuni la adresa politicienilor. Ce a spus Becali?

„Au ajuns sa puna pe curvele lor senatori, deputati si secretari de stat. «Am o curva, vreau sa fie ministru, senator, secretar de stat.» Asa s-a ajuns in tara asta. Daca nu vom pune piciorul in prag, sa construim un partid politic de la zero, cu oameni demni, n-o sa ajungem nicaieri. In Senatul American, media de varsta e de 62 de ani. La noi, sunt femei de 24, 25, 26 de ani, toate coardele combinate ajung in Parlament si fac filme sexy. Asa s-a ajuns si in fotbal. Prima oara l-au condamnat pe Gica Popescu ca sa iasa Burleanu. Atunci s-a dat un semnal de alarma, ni s-a spus: «Asta e Securitatea, punem omul nostru cand vrem noi».”, sustine George Becali (Gigi).

Interesant este ca George Becali jigneste in acest fel inclusiv pe fina sa Gabriel Firea, care, dupa relatia cu Florentin Pandele, primarul din Voluntari si apropiat al lui Becali, a intrat adanc in politica alaturi de PSD. In acelasi fel George Becali mai jigneste si alte politiciene propulsate peste noapte in functii de deputat, dar de care nu a auzit nimeni vreodata, tot din sfera lui de influenta. Este vorba de nepoata lui Pandele, Corina Bogaciu. Ori la cine sa se mai fi referit Gigi Becali?

La Carmen Dan, ministrul de interne, la Viorica Dancila, premierul Romaniei, la Lia Olguta Vasilescu, ministrul muncii, la Sorina Pintea, ministrul sanatatii?

Recomadat pentru tine: Dezvăluiri șocante despre crima care a zguduit România: Fata, ucisa la Valcea, pusa sa-si sape singură groapă. Terifiant ce i-a facut criminalul inainte sa o ucidă: Fata era și însărcinată…

 

CITEȘTE ȘI