Am râs cu lacrimi la această parodie făcută de Mihai Bendeac, Liceenii – Filmul unei generatii ! Poți să te abții să nu râzi ?

Mihai Valentin Bendeac (n. 16 februarie 1983, București) este un actor de teatru și film, scriitor, scenarist, cântăreț, regizor, jurat, poet și compozitor român, jucând rolul principal în filmele Milionari de Weekend (2004) și Supraviețuitorul (2006).
A scris toate cele 6 sezoane „În Puii Mei” pe care le-a și interpretat, „Românii au Artiști”, „Teatru Tv”, „Băieți de Oraș”, „iComedy”, „Mondenii”, „Jurnalul unui burlac”. A fost jurat în emisiunea „România dansează”. În prezent, face parte din juriul emisiunii iUmor și prezintă X Factor (România). El a scris poezia „Nu mai aștept”.
In puii mei!
În puii mei! este o emisiune de divertisment difuzată de Antena 1. Ea cuprindea scenete în care erau parodiate persoane publice precum Marian Vanghelie, Mircea Dinescu, Florin Piersic (toate interpretate de Mihai Bendeac), alte personaje inspirate din videoclipuri populare de pe internet: Fernando de la Caransebeș, Nicușor de la Brăila, Telecomandații, Gogâie și Momâie, personaje care se regăsesc și în scenetele de la iComedy. În cadrul emisiunii a mai parodiat și filme precum Liceenii și Cu mîinile curate.
Pe 30 noiembrie 2015, Mihai Bendeac a început un nou sezon „În puii mei” pe Antena 1, în cadrul căreia imită personaje precum Nea Mărin, Mircea Lucescu, Victor Pițurcă, Dan Puric, Alexandru Vișinescu.
Citeste Si
Ceva benefic pentru tine !Infuzii pentru o recoltă bogată de castraveți!
Ceva benefic pentru tine !Infuzii pentru o recoltă bogată de castraveți!
Pentru o recoltă bogată de castraveţi este nevoie să-i fertilizanţi în mod regulat! În acest scop, soluţia de pâine fermentată este perfectă. Aceasta se prepară foarte simplu!
Ce trebuie sa face?
Umpleți 2/3 din căldare cu coji tăiate de pâine neagră
Turnați apă și acoperiți cu o greutate
În caz contrar, odată ce pâinea va începe să se acrească, cojile se vor ridica la suprafață. Puneți căldare la loc cald pentru 1 săptămână. Puteți face astfel de fertilizări o dată pe sătpămână. Soluția obținută o dilzovați cu apă 1:3 și udați castraveții la rădăcină – câte 500 ml sub fiecare tufă, începând cu perioada de înflorire și până încep să se ofilească.
Dacă frunzele încep să se îngălbenească, înseamnă că castraveții au insuficiență de potasiu. Îi puteți stropi cu infuzie de cenușă
2 pahare de cenușă la, 1l de apă clocotită și infuzați timp de 2 zile.
Această infuzie este eficientă și în cazul manei agrișului (procedura se recomandă în perioada de formare a mugurilor și după înflorire). Sau puteți hrăni castraveții cu infuzie de ceapă: adăugați 1 pahar de coji de ceapă într-o căldare metalică cu apă caldă
Puneți căldarea la foc, aduceți amestecul până la punctul de fierbere și îl lăsați pentru 2 ore. Transferați infuzia într-o stropitoare și stropiți frunzele castraveților.
Împotriva manei, stropiți castraveții cu lapte acru (1:1), strecurându-l preventiv (sau stropiți-i cu ajutorul unei mături). Este o metodă foarte eficientă. Deși există o mulțime de preparate împotriva făinării castraveților, această soluție este una simplă, eficientă și inofensivă. Este nevoie să stropiți plantațiile o dată pe săptămână.
Un alt remediu împotriva manei care-și face efectul este amestecul din…
50 grame de bicarbonat de sodiu
10 l de apă
50 grame de săpun
Stropiți castraveții din abundență.Spor la grădinărit!