„Am varsta de 74 de ani nu puteam nici sa merg, acum ca am folosit acest remediu, oasele si articulatiile mele parca au intinerit cu 20 de ani, pot merge si chiar alerga”

Durerea în oase, sensibilitatea sau durerile musculare sunt unele dintre cele mai frecvente probleme de astăzi, în special în rândul persoanelor de vârstă mijlocie sau vârstnice.

Dar când tinerii simt o astfel de durere, ar trebui să vă faceți griji.

Când esti tânăr, sănătatea osoasă este ceva ce rareori trebuie să-ți faci griji.

În timp ce corpul nostru îmbătrânește, suferă numeroase schimbări. Dimensiunea musculară și grosimea oaselor se diminuează în general, pe măsură ce devii mai puțin activ. Voi deveniți mai înclinați la leziuni și ruperea oaselor.

Aici vă oferim o rețetă incredibil de populară, care va face minuni pentru sănătatea oaselor dumneavoastră, mai ales când o veți lua în mod regulat.

Această rețetă este veche și a fost folosită de mulți oameni. Se compune numai din trei ingrediente. Este foarte ușor de pregătit și este, de asemenea, foarte ieftin.

Puteți să-l utilizați pentru tratamentul durerilor spate și articulare, precum și a greutății în picioare.

Ingrediente:

300 ml de alcool (70%)

100 ml de iod

10 pastile de aspirină de 300 mg

Toate ingredientele sunt ușor accesibile și pot fi cumpărate în farmacia locală. Iodul are proprietăți antiseptice puternice și este foarte benefic împotriva unei game largi de forme patogene de viață, inclusiv organisme microscopice, protozoare, infecții, fungi sau bacterii.

Mod de preparare:

Se amestecă împreună alcoolul și iodul.

Apoi, sfărâmați tabletele și adăugați-le în amestec.

Lăsați-l să se odihnească timp de 21 de zile într-un loc rece și întunecat.

Foloseste precum o compresa in zonele în care simți durerea.

Bonus: Cum sa cureti ochiurile de la aragaz fara efort
Uite o metodă simplă prin care îți poți curăța blatul aragazului

Pentru a-ți face aragazul să arate lună ai nevoie de: un burețel, detergebt pebtru spălat vase, o perie abrazivă și un prosop de bucătărie.

Cum procedezi?

1. Scoate grătarul și butonii

2 .Lasă la înmuiat butonii în apă cu detergent de vase, timp în care cureți blatul aragazului.

3. Pune o picătură de detergent de vase pe un burețel sau o cârpă de curățat. Udă burețelul, stoarce toată apa, după care începe și freacă aragazul. Ai nevoie de soluție pentru a scăpa de grăsimi, însă un vrei ca aragazul tău să ajungă o mică piscină.

4. Clătește burețelul bine, astfel încât să nu rămână pe el nici clăbuc, dar nici depuneri de grăsime sau alte impurități care s-au luat pe el ăn timpmul operațiunii de curățare.

5. Șterge blatul cu mișcări ample și continuă să clătești burețelul cât mai des, până când suprafața rămâne curată.

6. Apa care se strânge pe suprafața aragazului șterge-o cu un prosop de bucătărie.

7. Pentru grătare este bine să folosești o perie sau un burete de sârmă sau un burete abraziv. Freacă bine suprafața cu detergent de vase și după aceea clătește.

8. Scoate butonii de la înmuiat și apoi freacă bine cu peria abrazivă.

CITEȘTE ȘI