Amenzi de 2.000 de lei pentru că au aruncat pe jos mucuri de ţigară şi coji de seminţe în Râmnicu Vâlcea

Patru persoane, surprinse de poliţiştii locali din municipiul reşedinţă când au aruncat pe stradă chiştoace de ţigări şi coji de seminţe, au fost amendate, luna trecută, cu câte 2.000 de lei fiecare, se arată într-un comunicat remis miercuri de Primăria Râmnicu Vâlcea.

Potrivit sursei citate, sancţiunile au fost date în cadrul unor acţiuni demarate de mai multă vreme în Râmnicu Vâlcea pentru păstrarea curăţeniei străzilor şi spaţiilor verzi din oraş, printre cei care s-au ales cu amenzi fiind şi doi proprietari de animale de companie care au refuzat să strângă dejecţiile fiziologice ale animalelor de pe domeniul public. Amenda în cazul acestor persoane a fost de câte 200 de lei, scrie Agerpres.

Municipiul Râmnicu Vâlcea se află printre localităţile din ţară cu cele mari amenzi pentru cei care scuipă sau aruncă gunoiul pe jos pe stradă – între 2.000 şi 2.500 de lei, acestea fiind aplicate încă de la sfârşitul anului 2017.

Citeste si despre..

Nu stricați iubirea fiului și a nurorii… Veți plăti mai târziu pentru asta!

V-ați întrebat vreodată de ce căsnicia părinților voștri pare de neatins?

Pentru că aceștia au învățat, de-a lungul timpului să repare, nu să arunce! Dar ce e de făcut când doi oameni se iubesc, iar cea care încearcă să distrugă această minunată poveste de dragoste e chiar soacra? Cum o facem să înțeleagă că nu are nici un drept să intervină în viața cuiva, chiar dacă acea persoană e chiar fiul său?

Când vor înțelege unele soacre că nevasta fiului său e acum familia sa?

În ultima perioadă, tot mai multe cupluri se destramă din cauza mamelor. Fie că sunt ale fetelor, fie ale băieților. Dar oare mama de băiat, va înțelege vreodată că neavând sentimente pentru nora sa, înseamnă că nu-și iubește cu adevărat nici fiul?

Altfel, nu i-ar supune acestuia ființa cea mai dragă la tot felul de torturi și umilințe… Și culmea, soacra cea acră, care se transformă dintr-o mamă într-un personaj malefic, distruge căsniciile fără să aibă nici un fel de mustrări de conștiință.

Mai grav decât atât este faptul că nu realizează că distruge nu doar un mariaj, ci și suflete, vieți și mai ales speranțe. Dar o soacră nu vrea să înțeleagă că fiul său trebuie să își urmeze soția, pentru că așa este rostul vieții.

Pentru că această femeie îi va fi alături până la sfârșitul vieții. Nu în ultimul rând, o soacră ar trebui să înțeleagă că pentru fiul său ea va fi întotdeauna mama pe care o va uita niciodată. Doamnelor, nu interveniți niciodată în viața fiului dumneavoastră!

Nu-i luați lui și femeii care îl iubește bucuria de a trăi! Nu uitați că, la un moment dat, totul pe lumea aceasta se va plăti!

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !