Amestecul care îți va face casa să miroase minunat. Toți cei care îți vor trece pragul te vor invidia pentru asta !

Exista ceva mai bun si mai frumos decat o casa cu un miros minunat in jur? Multi oameni nu sunt constienti de acest lucru, dar mirosul din casele noastre afecteaza foarte mult starea noastra de spirit.

Deci, daca vrei sa fii relaxat si linistit in timp ce stai acasa, ar trebui sa ai un miros frumos in casa ta, scrie ioanacuzino.net.

Ar fi foarte deranjant si inconfortabil daca mirosul din interiorul casei ar fi puternic si neplacut. Dar, din nefericire, nu intotdeauna putem avea un miros frumos in casa.

Sa zicem ca taiati ceapa sau usturoiul, dupa care nu exista nici o cale posibila de a scapa de mirosul puternic. Pentru a preveni mirosurile neplacute, majoritatea oamenilor cumpara odorizatoare de aer, care ascund mirosul doar pentru o vreme, si cand efectul lor se estompeaza, mirosul neplacut va fi in continuare acolo.

In acest articol va vom oferi o reteta pentru o aroma naturala, care este mult mai eficienta decat odorizatoarele de aer. Cand pulverizati in jurul casei dvs., mirosul placut va ramane mult timp.

Ingredientele nu sunt deloc scumpe, iar oaspetii dvs. vor iubi mirosul sigur! De asemenea, este foarte usor de pregatit. Pregatiti imediat urmand instructiunile de mai jos.

Ingrediente:

1 lingura de bicarbonat de sodiu
3 cesti de apa calduta
3 linguri de balsam de rufe
O sticla cu pulverizator
Mod de preparare si utilizare:

Adaugati cele 3 linguri de balsam de rufe in sticla.
Apoi adaugati cele 3 cesti de apa calduta.
Adaugati lingura de bicarbonat de sodiu, inchideti sticla.
Agitati sticla pana cand amestecul este omogen.
Parfumati amestecul peste tot
De asemenea, in afara de aceasta exista multe alte odorizatoare naturale, pe care le puteti utiliza. Pentru a economisi mai multi bani, avem o reteta pentru un balsam de rufe de uz casnic. De asemenea, cu balsamul de uz casnic, hainele dvs. vor avea un miros unic si placut.

 10 g de bicarbonat de sodiu

150-200ml de apa fierbinte
20 picaturi de ulei esential
800 ml de otet de mere
Container de plastic de 3,5 litri
Mod de preparare si utilizare:

Asigurati-va ca recipientul din plastic este fabricat din plastic si este mare. Deoarece balsamul de rufe creste si se va varsa din recipient.
Adaugati apa fierbinte in recipient
Apoi adaugati bicarbonatul si otetul de cedru de mere, aceasta va provoca o reactie chimica si va produce bule, dar este normal
Cand bulele se opresc, puneti amestecul intr-o sticla goala de balsam de rufe
Adaugati ulei esential (cateva picaturi)
Se amesteca pana cand amestecul este omogen si pastrati-l intr-un loc intunecos si rece

 

CITEȘTE ȘI